• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZOI: Vasina sestra želi među 16

Snouborderka Nina Micić, sestra košarkaškog reprezentativca Vasilija, ostvariće san nastupom na Olimpijskim igrama u Sočiju.

Micićeva je u ponedjeljak, na ispraćaju srpskih sportista, izjavila da će biti spremna do početka takmičenja i da joj je cilj da se u Sočiju plasira među 16 najboljih.

"Dnevno provodim pet-šest sati na rehabilitaciji i radim na što bržem povratku u formu. Ne znam ni da li ću ići na snijeg do nastupa na Igrama, ali ljekar i fizioterapeut koji brinu o meni, kažu da ću biti spremna do 19. februara i početka moje discipline".

Nina kaže da se povrijedila na nevjerovatan način, pošto ju je na jednom takmičenju pogodila u leđa skija, koja se otkačila sa žičare.

Zbog toga je propustila posljednja takmičenja, ali je imala sreću da olimpijska norma bude pomjerena naniže, tako da je svojim ranijim rezultatom uspjela da prođe "sito".

Aleksandar Bundalo (bob), Nina Micić (snoubord), Vuk Rađenović (bob) promovisali su opremu ruske firme "Bosco", koju će nositi na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Micićeva će postati prva srpska predstavnica u jednoj od novijih olimpijskih disciplina.

"Ne mogu da dočaram koliko sam srećna. I ja i moja porodica, prijatelji i poznanici. Sanjam o Igrama još od 1998, kada sam počela ozbiljnije da se bavim snoubordom. Sve je bilo podređeno tome, a na stranu su stavljeni i fakultet i druge stvari".

"Bilo mi je zaista teško dok sam mislila da neću ići, ali onda je stigla najljepša vijest".

U Sočiju će se takmičiti u dvije discipline - slalomu i paralelnom slalomu.

"Olimpijska medalja je san svakog sportiste, ali s obzirom na sve što se desilo, voljela bih da se plasiram među 16 djevojaka, poslije čega slijede eliminacije".

Nina Micić je nedavno napunila 23 godine. Potiče iz sportske porodice - njen brat Vasilije Micić je košarkaš Mega Vizure i reprezentacije Srbije.

(MONDO/Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC