• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Ubjedljiv poraz Borca m:tel u Skoplju

Rukometaši Borca m:tel očekivano su ubjedljivo poraženi od Metalurga u Skoplju 36:18 (16:6).

Banjalučani praktično do posljednjeg dana nisu znali hoće li uopšte putovati u Makedoniju zbog štrajka igrača izazvanog neisplaćenim zaradama, a kamoli da su razmišljali o samom meču 13. kola SEHA lige.

Međutim, crveno-plavi su odlučili da zaigraju iz ljubavi prema klubu, koji bi se neodigravanjem utakmice suočio sa kaznom u visini od 30.000 evra.

U takvim okolnostima protiv ionako favorizovanih izabranika Lina Červara nisu imali šta da traže na utakmici na kojoj su se dobro držali samo u prvih 15 minuta (5:4).

Onda su Makedonci "dodali gas" i serijom 7:0 se odlijepili na +9 (14:5) i praktično sve riješili ukoliko je postojao neko da je sumnjao u ubjedljivu pobjedu Metalurga.

Tih devet minuta bez postignutog gola za tim Janija Čopa prekinuo je Branislav Obradović, ali su domaći u samom finišu prvog poluvremena uspjeli da povećaju na 16:6 i na odmor odu s tada maksimalnih 10 razlike.

Po povratku iz svlačionica, viđena je ista slika na utakmici u Skoplju. Domaćin je iz minuta u minut podizao igru i "bušio" mrežu Banjalučana, pa je prednost konstatntno rasla krećući se oko 15 golova razlike.

Najbolji kod skopskog tima bio je bivši član Borca m:tel Igor Mandić, koji je svojim bivšim klupskim drugovima Mariju Blaževiću i Mirzi Haseljiću postigao osam golova! Osim Mandića, odličnu partiju pružio je i Dejan Manaskov sa šest pogodaka.

U banjalučkom taboru odskočio je Miloš Njezić sa pet postignutih golova, Branislav Obradović je uknjižio pogodak manje, dok su po tri puta mrežu tresli Stefan Janković i Nemanja Bezbradica.


Za razliku od utorka uveče, Borac m:tel je u prvom dijelu regionalnog takmičenja u "Boriku" pošteno namučio Metalurg, ali nije uspio da osvoji ni bod (22:26).

(MONDO, foto: MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC