• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rafa, pazi na flašice!

Novak Đoković i tv voditelj Ivan Ivanović smislili pakleni plan kako da dekoncetrišu Rafaela Nadala na nekom budućem turniru.

Za mnoge sportiste važi da su sujevjerni. Pojedini fudbaleri, recimo, prekrste se kada istrče na teren, ili rukom dodirnu travu prije nego što kroče na "zeleni tepih", oblače iste štucne, ili neki od njih prvo obuju desnu, pa lijevu kopačku i slično...

I među teniserima ima onih koji "robuju" ritualima. A prvi među njima, svakako, jeste prvi teniser svijeta, Rafael Nadal.

Ne voli da zgazi linije terena kada ulazi na njega, "matretira" gaćice kada servira, a jedan od njegovih "najluđih" rituala je slaganje flašica pored stolice (obično tri).

Gostujući u emisiji kod Ivana Ivanovića, Đoković je, u šaljivom tonu, govorio i o tome, a na kraju su njih dvojica smislili pakleni plan. Ili, "lukav plan", što bi rekao Boldrik iz popularne serije "Crna guja".

"Mnogo tenisera je razmišljalo da mu gurne te flašice, ali niko to nije uradio, iz poštovanja prema njemu", rekao je Novak, a potom se prisjetio off-teniskog događaja u Monte Karlu prije nekoliko godina kada je hrvatski teniser Ivan Dodig na jednoj pozorišnoj bini imitirao upravo Nadala.

"Dodig je u toj imitaciji osmislio da sruši te flašice i to je učinio. Nadal je bio u publici i pozitivno je odreagovao, smijao se", ispričao je Đoković.

Ivanu Ivanoviću je sinula ideja da bi on mogao na nekom turniru da istrči na teren i kao slučajno poruši flašice.

"Da, mogao bi, kao da istrčiš sa mikrofonom, kao nemaš pojma da meč još traje i srušiš mu flašice", dopala se Novaku ideja.

Naravno, u šali.

(MONDO, foto: AP Photo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC