• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žana Novaković: Soči bezbjedniji od Kanade

Skijašica Bosne i Hercegovine izjavila da je obezbjeđenje na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju na fantastičnom nivou. "Bolje nego u Vankuveru".

Olimpijka iz BiH Žana Novaković u petak će nositi državnu zastavu na ceremoniji otvaranja Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, gdje se danas prvi put zavijorila.

Prvi utisci po dolasku u u ruski grad su više nego pozitivni s posebnim akcentom na bezbjednost sportista obzirom na navodne prijetnje terorističkim napadima…

"Organi zaduženi za bezbjednost detaljno pregledaju svu opremu, prtljag i sve. Postoji nekoliko mjesta za provjeru. Bila sam i na prošlim Olimpijskim igrama u Vankuveru i tada je isto bilo dobro obezbjeđenje. Međutim u Sočiju je to daleko bolje. Ovdje ima dosta ljudi koji iz sjene nadgledaju bezbjednost, ali oni su neprimjetni, neupadljivi. Mi se zaista osjećamo sigurno", izjavila je Novakovićeva za "Glas Srpske".

Prema njenim riječima, svoj prvi nastup na najskupljim Igrama ikad imaće 18. februara u veleslalomu, a tri dana kasnije je očekuje slalomska trka.

"Imam nekih desetak dana da se baš dobro adaptiram na ove uslove. Trebam da odradim prve treninge i vidjeću kako ću osjetiti snijeg. U decembru i januaru sam dosta dobro skijala na nekim takmičenjima. Ne bih da dajem neka velika obećanja. Daću sve od sebe i ukoliko uspijem da odskijam onako kako znam mislim da će rezultat biti dobar", dodala je olimpijka BiH.

(MONDO, foto: Glas Srpske)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC