• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZOI: Pozovite me na ovaj broj...

Ruski snouborder primio više od 2.000 poruka, ali i obnaženih fotografija djevojaka nakon što je na kacigi na ZOI napisao svoj broj telefona.

Aleksej Sobolov nije se proslavio rezultatom postignutim na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju, ali o njemu priča ceo svet.

Naime, 22-godišnji ruski snouborder želeo je da upozna nove djevojke, pa je iskoristio medijsku priliku za to.

On je prije starta takmičenja u Sočiju ispisao na kacigi svoj broj telefona, a onda je vrlo brzo primio više od 2.000 poruka. Alekseju su pisale djevojke, a neke od njih slale su mu i golišave fotografije.

"Imam zaista zavidnu kolekciju fotografija. Znate li koliko je dosadno u olimpijskom selu", rekao je za "USA Today" Sobolev, priznavši da mu je telefon zbog brojnih poruka nekoliko puta blokirao, ali da je ipak sačuvao sve kontakte.

Sobolev je dodatno šokirao javnost snoubordom oslikanim tako da neodoljivo podsjeća na logo ruske pank grupe "Pussy riot", čije su članice Nadežda Tolokonjikova, Marija Aljohina i Jekaterina Samucevič osuđene u avgustu 2012. na po dvije godine zatvora za huliganstvo, pošto su u hramu Hrista Spasitelja u Moskvi izvele performans u znak protesta zbog kandidature Vladimira Putina za treći predsjednički mandat. Jedna je oslobođena optužbi, dok su dvije nedavno amnestirane i puštene iz zatvora.

Ruski takmičar nije želio da potvrdi da li je to neka vrsta protesta.

"Sve je moguće. Mada, ja nisam osoba koja je dizajnirala ovaj snoubord", dodao je Sobolev, koji je stigao do polufinala u takmičenju u snoubordu u Sočiju.

(MONDO, Foto: twitter.com/krasnodar_ka )

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC