• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan sa djecom na Radnički

U utorak, od 19 časova na Banjici, novi duel Partizana i Radničkog. Ovog puta u Ligi šampiona.

Između dvije prvenstvene utakmice u polufinalu plejofa srpskog prvenstva, novi duel vaterpolista Partizana i Radničkog. U Ligi šampiona.

Riječ je o meču u grupnoj fazi evropskog klupskog takmičenja, a on će biti prilika za reviju vaterpola, s obzirom na to da su se i Radnički i Partizan već plasirali na završni turnir Lige šampiona u Barseloni.

Ono što je posebno zanimljivo i lijepo jeste to što je trener Partizana Vladimir Vujasinović odlučio da u utorak uveče na Banjici (19h) pruži priliku klincima. U timu će biti i dvojica igrača Banjice (Partizanova "filijala") - Mihajlo Repanović i Draško Gogov.

S obzirom na tu činjenicu, a i da u ovom meču u timu neće biti Uroša Čučkovića, Nikole Dedovića, Miloša Ćuka i Rackova, moglo bi se reći da će Partizan igrati sa djecom!

A tu dječurliju predvodiće nešto "starije dete" - Dušan Mandić.

"Postoji još neka teoretska šansa da zauzmemo drugo mjesto u grupi, ali to će zaista biti teško, jer bismo trebali da dobijemo Brešu ovde u posljednjem kolu sa šest razlike. Zato sam odlučio da ovu utakmicu iskoristim da piliku dam mlađem dijelu ekipe, a biće tu i dva momka - Repanović i Gogov - koji su predano radili prethodnih sedam mjeseci. Dobiće priliku da igraju za Partizan u Ligi šampiona i da postanu dio legendi i istorije svih onih koji su igrali za Partizan u ovom takmičenju. Ovo im je nagrada", rekao je Vujasinović.

Trener Partizanovih "beba" kaže da ga rezultat u meču protiv Radničkog ne inetersuje.

"Interesuje me igra, ponašanje, zalaganje, agresivnost... sve ono što mora da ima prvi tim Partizana i to je jedina stvar na kojoj ću da insistiram i svi će dobiti šansu", dodao je Vujasinović.

On je pozvao navijače da dođu na Banjicu i vide na dijelu Partizanovu mladost i budućnost.

"Navijači, dođite, jer ove sezone, ovi momci zaslužuju podršku više nego ikad s obzirom na sav uloženi trud i uslove u kojima rade. Zato bi morali da imaju nevjerovatnu podršku", apel je legendardnog vaterpoliste.

Radnički je pomogao Partizanu, jer crno-bijeli treba da pokriju samo troškove organizacije utakmice (sudije i delegati). Kragujevčani su sami platili smještaj (i put, mada je o tome besmisleno govoriti, jer je Kragujevac na dva sata od Beograda).

Kragujevački tim je favorit u ovom meču. Radnički i Partizan su se ove sezone sastajali četiri puta i sva četiri puta Kragujevčani su odnijeli pobjedu. Posljednju u subotu u prvoj utakmici polufinala plej-ofa srpskog prvenstva, kada je bilo 12:8.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC