• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Obradović: Za Indiju spremni

Selektor Dejvis kup tima Srbije ističe da ih čeka težak zadatak u baražu, ali da se nada da će tim biti kompletan do duela sa Indijom.

Srbija će opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa izboriti samo ukoliko pobijedi selekciju Indije u plej-of duelu u septembru, i to na gostovanju.

"Očekujem izuzetno težak meč, jer se igra u završnom dijelu sezone kada su svi igrači poprilično umorni. Mi smo u specifičnoj situaciji pošto je neizvjesno kada će se Janko Tipsarević vratiti na teren, a Viktor Troicki će od povratka na teren poslije suspenzije do tog meča imati dva mjeseca da uđe u takmičarsku formu. Cilj je opstanak u Svjetskoj grupi", rekao je Bogdan Obradović, selektor Srbije.

Klinci

Bogdan Obradović je rekao da će u budućnosti ozbiljno računati i na mlade igrače srpske igrače - Filipa Krajinovića, Dušana Lajovića, Nikolu Milojevića i Peđu Krstina. "Proširujemo spisak igrača i tako dobijamo kvalitet španskog tima, znamo koliko su godina trajali i kakve su rezultate postigli. Srpski tim je na tom putu i to nam je bilo glavni cilj. Sledeća godina je pripremna za Olimpijske igre, duh reprezentacije mora da se održi", rekao je selektor Obradović.


On je istakao da je razgovarao sa Tipsarevićem i Novakom Đokovićem i da svi igrači žele da Srbija protiv Indije igra u najjačem sastavu.

"Oni su maksimalno spremni, ali dug je period do septembra i ne mogu sa sigurnošću da kažu da li će tada moći da igraju, ali postoji dobra volja. Mislim da oni osjećaju da nisu još sve rekli u njihovoj generaciji, što se tiče Dejvis kupa, imamo još nekoliko sezona, i siguran sam da će oni biti voljni da naprave velike rezultate, kakve su do sada pravili".

Obradović je dodao da ima dovoljno vremena da se pripremi za meč, odnosno da ispratiti rezultate i igru indijskih tenisera.

"Ja ću isto imati vremena da se pripremim za taj meč, da ih pratim, sa skeniram ekipu rivala. Mi poznajemo tu ekipu, već smo ih pobijedili 2011. godine u Novom Sadu, ali i rekao da će uslovi sada biti drugačiji i naporni za igrače, pošto se igra u Indiji. Svi smo puni energije i jedva čekamo meč".

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC