• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizanova djeca mučila Radnički

Radnički pobijedio Partizan u Beogradu 9:8(4:0, 4:2, 2:2, 1:4) u meču Lige šampiona, ali crno-bijeli klinci odigrali izvanredno!

Vladimir Vujasinović je uspio u svojoj namjeri da pruži priliku izuzetno mladim igračima Partizana i počasti ih učešćem u Ligi šampiona.

Oni su mu uzvratili na više nego lijep način.

Radnički jeste pobijedio Partizan na Banjici 9:8, ali je kraj meča bio veoma uzbudljiv, jer su se crno-bijeli vratili iz velikog rezultatskog minusa.

U meču bez rezultatskog značaja, Radnički, koji je igrao bez Borisa Zlokovića i Aleksandra Ćirića, imao je ubjedljivo vođstvo posle prve četvrtine - 4:0, a bilo je 8:2 na poluvremenu!

Ali, predvođen jedinim iskusnijim igračem u timu Dušanom Mandićem i sjajnim Dimitrijem Rističevićem na golu, Partizan je u nastavku izborio više nego častan poraz!

Na kraju treće četvrtine bilo je 8:4, ali su crno-bijeli u posljednjoj četvrtini uspeli najpre da priđu na dva gola minusa, a potom i na jedan. Međutim, do kraja meča više nije bilo prostora i vremena za veliko iznenađenje.

Prije utakmice Vujasinović je rekao da ga rezultat u ovom meču ne zanima, već agresivnost, pristup, zalaganje, borbenost... sve ono što jednog igrača i cijeli tim Partizana treba da krasi.

Što je tražio - to je dobio. Partizanovi klinci su mu vratili na više nego sjajan način.

Treba istaći da je Partizan u ovom meču igrao bez nekolicine iskusnijih igrača, prije svih reprezentativaca Miloša Ćuka i Nikole Dedovića, kao i bez najstarijeg Uroša Čučkovića.

Radničkom pobjeda, Partizanu aplauzi.

Tri gola za Radnički postigao je Filip Filipović, a isto toliko Dušan Mandić za Partizan.

Ove dvije ekipe ponovo će igrati za koji dan u Beogradu, ali u okviru polufinala plej-ofa srpskog prvenstva. Radnički vodi 1:0 i ako pobijedi plasiraće se u finale.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC