• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Ko će igrati u Bukureštu?

Ženska teniska reprezentacija Srbije sa brojnim zdravstvenim problemima dočekuje duel za opstanak u Svjetskoj grupi II protiv Rumunije.

Selektor Fed kup tima Srbije Dejan Vraneš napravio je izvjesne promjene u ekipi pred važan meč za opstanak u Svjetskoj grupi II, ali je pitanje na koju od pozvanih igračica će moći da računa na duelu protiv Rumunije.

Zdravstveni bilten je zabrinjavajući. Anu Ivanović muče leđa, Bojana Jovanovski ima problem za zglobom, a Jovana Jakšić sa nogom. Jedino spremna je mlađana Nina Stojanović.

"Ana ima probleme sa leđima, ali se njeno učešće na meču u Bukureštu ne dovodi u pitanje. Stigla je u Beograd kako bi sanirala taj problem. Ipak, Bojana već duže vrijeme kuburi sa zglobom, zbog čega je otkazala i učešće na turniru u Bogoti, a dilema postoji i kod Jovane", izjavio je za "Sport" Vraneš.

Selektor Srbije istakao je da će ekipa put Rumunije krenuti u ponedjeljak, a do tada će teniserke trenirati po svom programu. Po dolasku u Bukurešt tim će raditi intenzivnije u želji da se što bolje pripremi za važan meč.

Vraneš je rekao da ništa ne zna o navodnoj priči da je Vesna Dolonc, koja je bila standardni član reprezentacije u poslednjim duelima, otkazala nastup poslije nagovora Aleksandre Krunić.

"Nemam takve informacije. Vesna je bolesna, ima neki virus, i otputovala je na rehabilitaciju u Moskvu. Što se tiče Krunićeve, ona je prije više od mjesec dana saopštila da neće nastupati za reprezentaciju jer želi da se posveti karijeri. Još uvijek traži trenera i činejnica je da joj je karijera već neko vrijeme u stagnaciji. Svako ima pravo na izbor i ne može ni na koga da utičemo", objasnio je Vraneš.

Meč u Bukureštu igra se 19. i 20. aprila, a pobjednik će izboriti naredne sezone opstanak u Svjetskoj grupi II, dok će poraženi tim igrati u prvoj grupi Evro-afričke zone.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC