• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Srpkinje "osjetile" Bukurešt

Nekompletna Fed kup selekcija Srbije doputovala u Bukurešt, gde je očekuje meč protiv Rumunije za opstanak u Svetskoj grupi.

Teniski Fed kup tim Srbije odradio je prvi trening u Bukureštu, gdje 19. i 20. aprila gostuje domaćoj selekciji Rumunije u meču plej-ofa za opstanak Svjetskoj grupi tog takmičenja.

Najveći dio tima Srbije stigao je u ponedeljak u glavni grad Rumunije, a nedostaju Ana Ivanović i Jovana Jakšić, koje će se ekipi priključiti u sredu, odnosno četvrtak, prenio je nacionalni teniski savez.

Prvog dana boravka srpske reprezentacije u Bukureštu trening na centralnom terenu Arenele tenis centra, na kojem će se igrati susret Rumunija - Srbija, odradila je Bojana Jovanovski, dok će u utorak na teren izaći i najmlađa članica tima, Nina Stojanović.

"Imamo još pet dana da se priviknemo na uslove koji su za sada zadovoljavajući, s obzirom da na početku sezone na šljaci tereni obično nisu u dobrom stanju. Narednih dana pogledaćemo treninge Rumunki, o protivniku još nismo razgovarali. Od svih naših igračica samo je Bojana duže na šljaci i već se adaptirala na podlogu. Vjerujem da će do subote to uspjeti da urade i ostale igračice", rekao je selektor Dejan Vraneš.

Pobjednik meča u Bukureštu igraće sljedeće godine u Svjetskoj grupi 2 Fed kupa, dok će se poražena ekipa takmičiti u Prvoj grupi Evro-afričke zone.

Žrijeb parova za meč Rumunija - Srbija biće održan u petak od 13 sati.

(MONDO:Foto:TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC