• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jovanovski: Ostaćemo u eliti, tu pripadamo

Srpska teniserka poručila da će se Fed kup selekcija boriti za svaku loptu kako bi pobijedila Rumunke i sačuvala mjesto u Svjetskoj grupi II.

Teniserke Srbije tokom predstojećeg vikenda očekuje žestoka bitka u Fed kupu.

Uprkos tome što ima probleme sa povredama, Bojana Jovanovski vjeruje da srpski tim ima snagu, volju i kvalitet da pobijedi Rumunke u Bukureštu i sačuva mjesto u Svjetskoj grupi II Fed kupa.

"Vjerujem u našu pobjedu, vjerujem da možemo da savladamo Rumuniju, koja ima izuzetan tim koji krase veliki borci na terenu. međutim i našu reprezentatciju krase isti kvaliteti i mi imamo snagu, volju, želju i žar za pobjedom, sigurno je da ćemo dati sve od sebe da Srbija ostane u eliti, jer tu i pripadamo. Od svih reprezentacija koje smo mogli da dobijemo u baražu sigurno izvukli najtežeg rivala, ali to nas ne sputava i ne nameće dodatni pritisak, jer vjerujemo da možemo da iz Bukurešta odemo nasmijani i bogatiji za još jednu pobjedu srpskog tima", istakla je Jovanovski, koja je do sada odigrala 15 mečeva u Fed kupu i ostvarila devet trijumfa.

Bojana je već osetila teren u Arenele tenis centru u Bukureštu, za koji tvrdi da izgleda kao gladijatorska arena. Vrijedno trenira pred važne duele tokom vikenda i to poslije trosedmične pauze.

"Teren je odličan, trenizi protiču onako kako smo i zamislili, forma je u uzlaznoj putanji i sigurna sam da ću biti spremna za mečeve koji nas čekaju za vikend. Od učešća na turniru u Majamiju nisam se takmičila, iskoristila sam ove tri sedmice najprije za oporavak, zatim i za veliki rad i pripremu na šljaci na otvorenom, dakle za uslove koji naš očekuju u Bukureštu. Vjerujem da će biti pravi spektakl u subotu centralnom terenu koji je izuzetno lep i koji podsjeća na pravu gladijatorsku arenu, što i ide uz jedan ovako važan susret i timove koji će se boriti. Želimo pobjedu baš kao i domaćini i spremni smo da se borimo do posljednje lopte", dodala je Jovanovski, kojoj će to bio i uvertira za početak sezone na šljaci, koji započinje naredne sedmice na turniru u Maroku.

Pobjednik meča Rumunija - Srbija, koji se igra 19. i 20. aprila, naredne sezone igraće u Svjetskoj grupi II, dok će poražena selekcija nastupati u Grupi I Evro-afričke zone.

(MONDO, Foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC