• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Jovana Jakšić doputovala u Bukurešt

Ženska teniska reprezentacija Srbije kompletira se pred meč sa Rumunijom. Priključila se 105. igračica svijeta, u četvrtak stiže i Ana Ivanović.

Bojana Jovanovski i Nina Stojanović, zajedno sa selektorom Dejanom Vranešom i članovima stručnog štaba u ponedeljak su doputovali u Bukurešt na meč baraža za opsatnak u Svjetskoj grupi II Fed kupa protiv Rumunije, a danas im se priključila i Jovana Jakšić.

Mlada teniserka Srbije planski se duže zadržala u Beogradu kako bi sanirala povredu primicača, koju je zaradila prošle nedelje u Katovicama.

PRIJEM KOD AMBASADORA

Ambasador Srbije u Rumuniji Branko Branković priredio je u njegovoj rezidenciji u Bukureštu prijem i večeru za Fed kup tim. Ambasador je igračicama poželio sreću na duelu za opstanak u Svjetskoj grupi II i obećao da će ih bodriti sa trbina tokom vikenda.

Dan nakon 105. igračice sa WTA liste u Bukurešt bi trebalo da stigne i prvi reket Srbije, Ana Ivanović. Ona je takođe ostala u Beogradu na terapijama zbog povrede leđa koju vuče već duže vrijeme.

Reprezentacija Srbije zbog loših vremenskih uslova u Rumuniji prinuđena je da trening odradi pod balonom na šljakastom terenu, zbog nevremena i obilne kiše. Naime, Arenele tenis centar, na kome će se igrati susret Rumunija - Srbija, zatvoren je za treninge nacionalnih timova zbog kiše koja pada već satima jakim intenzitetom.

Duel Rumunija - Srbija na programu je u subotu i nedelju, a žrijeb će biti obavljen u petak u 13 časova.

Pobjednik baraža ostaće u elitnom takmičenju naredne sezone, dok će poražena ekipa igrati u Prvoj grupi Evro-afričke zone.

(MONDO:Foto:TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC