• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje - Novak protiv "luzera"!

Momak iz Hihona, Pablo Karenjo Busta, šokirao Gaela Monfisa i u trećem kolu Monte Karla će igrati protiv Novaka Đokovića.

Ništa od planiranog okršaja Đoković - Monfis u trećoj rundi Mastersa u Monte Karlu!

Na dan kada je manje-više sve išlo "kako treba", Pablo Karenjo Busta (22 godine, 62. na svijetu) odlučio je da se proslavi i uradio je to pobjedom nad Gaelom Monfisom - 6:3, 7:6 (8:6).

Karenjo je do najvrednijeg "skalpa" u karijeri stigao nakon pobjede nad Hrvatom Dodigom u prvom kolu, a u glavnom žrijebu se našao kao "lucky loser", uprkos porazu u kvalifikacionom dijelu.

Rusa Donskoja, koji ga je eliminisao, već u prvom kolu turnira je glatko pobijedio Lukaš Rosol, dok je Karenjo, evo, dogurao do treće runde i sudara sa drugim igračem svijeta!

Teniser rođen u Hihonu ove godine je jedinu zapaženu pobjedu ostvario nad Filipom Volandrijem (u tom trenutku bio 74. na ATP listi) u Vinja del Maru, a 2013. je na jednom "čelindžeru" u Portugalu iznenadio Žilijena Benetoa.

Dakle, ništa nije ukazivalo da bi mogao da sruši Monfisa, koji je kao i mnogo puta ranije, samom sebi bio najveći protivnik.

Meč Đoković - Karenjo na programu je u četvrtak oko 16 časova. Pobjednik će u četvrtfinalu na Tomaša Berdiha ili Giljerma Garsiju Lopeza.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Scott Barbour)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC