• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Ana i Sorana na startu

Duel baraža između Rumunije i Srbije za popunu Svjetske grupe II Fed kupa otvoriće u subotu meč Ivanović - Kirstea, odlučeno je žrijebom u Bukureštu.

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović i 27. igračica svijeta Sorana Kirstea započeće duel Rumunije i Srbije u Fed kupu.

Njihov meč počeće u podne u subotu u Arenele areni u Bukureštu. Biće to njihov treći međusobni duel u karijeri, nakon to je Srpkinja slavila u prethodna dva - na Australijan Openu 2008. i 2010. na turniru u Lincu.

Poslije tog duela na teren će izaći Bojana Jovanovski i najbolja rumunska igračica Simona Halep. Bojana je do sada jednom "ukrstila reket" sa petom na svijetu, 2011. na Vimbldonu, i izgubila rezultatom 6:1, 6:2.

Drugog dana takmičenja za opstanak u Svjetskoj grupi II, u nedjelju, opet od 12 sati, igraće Ivanović i Halep, zatim Jovanovski i Kirstea, dok su za meč dubla na kraju prijavljene Nina Stojanović i Jovana Jakšić, za Srbiju, odnosno Irina Kamelija Begu i Monika Nikulesku za Rumunke.

Pobjednik meča Rumunija - Srbija naredne godine izboriće opstanak u Svjetskoj grupi II, dok će poraženi tim nastupati u Prvoj grupi Evro-afričke zone.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty images/Sandra Mu)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC