• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Boljelo je svaki put!

"Uradio sam sve što sam mogao tokom tog perioda da se zaliječim, ali nije uspjelo", rekao je Novak Đoković poslije poraza od Rodžera Federera.

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da ga je povreda desnog ručnog zgloba onemogućila da igra na visokom nivou protiv Švajcarca Rodžera Federa u polufinalu Masters turnira u Monte Karlu.

"Razočaran sam što nisam mogao da igram dobro kao da sam dovoljno zdrav. Od kraja prvog seta, pa kroz cijeli drugi, svaki udarac je bio bolan, a pogotovo tokom servisa. Nisam mogao da pružim više od ovoga", rekao je Đoković poslije meča, a prenose francuski mediji.

Đoković je ranije danas poražen u polufinalu turnira u Monte Karlu od Federera rezultatom 0:2, u setovima 5:7, 2:6, a od završnice prvog seta bilo je evidentno da mu povreda znatno otežava meč.



"Šteta je da na ovakom velikom turniru u završnici takmičenja, kada se sastajete protiv Federera, ne možete da igrate na visokom nivou, jer vam neka sporedna stvar oduzima svu energiju i trud", kazao je Đoković.

"Povredu zgloba vučem već deset dana, ali sam pokušao da ne razmišljam i ne pričam o tome. Uradio sam sve što sam mogao tokom tog perioda da se zaliječim, bio sam na lijekovima svaki dan, radio sam različite terapije, primao injekcije, ali nije uspjelo", dodao je Đoković.

Na pitanje novinara zašto nije predao meč, Đoković je rekao da nije želio ružne kometare javnosti zbog toga.

"Nisam želio da predam meč, jer bi ljudi onda počeli da pričaju razne stvari o meni... To je glavni razlog. Ovim sam pokazao moju snagu ili šta god da sam to imao. Jednostavno sam želio da ostanem do kraja na terenu", kazao je Đoković.

Federer će se u finalu sastati sa sunarodnikom Stanislasom Vavrinkom, koji je u drugom polufinalnom okršaju pobijedio Španca Davida Ferera 2:0.

NEMA OPERACIJE
"Dobra je stvar što neću morati na operaciju, što meč nije prekinut ili tako nešto. Vidjeću šta će ljekari reći večeras, a sutra idem na još jednu magnetnu rezonancu, da vidim da li se nešto promijenilo za ovih sedam dana. Neću moći da igram tenis neko vrijeme, koliku dugo, vidjeću, to stvarno više nije u mojim rukama. Idem da se odmorim, a na teren ću se vratiti kada potpuno zaliječim povredu".

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Julian Finney)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC