• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bravo, Ana! 'Ajmo, Bojana!

Srbija se vratila u život! Ana Ivanović pobijedila je Simonu Halep, sada je na potezu Bojana Jovanovski!

Bravo, nema predaje!

Poslije deprimirajućih 0:2, lijepe vijesti iz Bukurešta: Ana Ivanović pobijedila je Simonu Halep u trećem singlu i vratila Srbiju u život u susretu sa Rumunijom.

Bilo je 6:3, 7:6 (7:2) za srpsku teniserku!

Sada je na potezu Bojana Jovanovski, koja bi pobjedom nad Soranom Kirsteom uvela okršaj za opstanak u Svjetskoj grupi II u dramatičan kraj - duel dublova!

'Ajmo, Bojana!

Sorana je 27. na svijetu, Bojana 39, ali teško je reći ko je favorit u susretu "drugih reketa" dvije reprezentacije, jer je njihov skor 3:3. Posljednja dva susreta, u Kini, prošle jeseni, dobila je srpska teniserka.

Ana je igrala mnogo bolje nego juče protiv Kirstee. U prvom setu, u seriji brejkova na obje strane (pet ukupno), Srpkinja je bila malo pribranija u finišu i uz lopte plasirane blizu linije stekla prednost od 1:0.

Bilo je 4:3 za Anu kada je uspjela treći put da oduzme Simoni servis i potom iskoristi drugu set loptu na svoj servis, ali tek poslije igre na "djus".

Da su nijanse u pitanju kada igraju Ivanovićeva i Halep potvrdio je drugi set, u kojem je Ana odmah stigla do brejka, pa ga "vratila" za 2:2. Pri rezultatu 4:4, Ivanovićeva je napala teniserku koja je praktično igrala drugi meč zaredom, bez stajanja (dobila je Jovanovski u terminu od 10 časova).

Brejk koji je Ana napravila za 5:4, nesigurnom igrom vratila je protivnici u narednom gemu i morala u taj-brejk, uz podatak da je Simona bila blizu izjednačenja u setovima kod rezultata 6:5.

U taj-brejku, brzih 3:0 za Srpkinju, pa onda pri vođstu od 4:2 - dva uzastopna izlaska na mrežu i dva voleja na samu liniju. Hazarderski, hrabro, ali tačno, sa meč loptu koju je odmah pretvorila u 1:2.

"Bio je veoma težak meč. Igrala sam bolje nego juče. Pomoglo je što sam malo više trenirala na šljaci. Trudila sam se da igram agresivnije i išla sam naprijed. To je donijelo rezultat. Zadovoljna sam što sam osvojila poen za Srbiju, još imamo šanse i sve je otvoreno", rekla je Ivanovićeva.

Prvi poen za Rumuniju, u subotu, je osvojila Kirstea savladavši Ivanovićevu rezultatom 3:6, 6:2, 6:1. drugom meču koji je počeo u subotu, a potom zbog kiše prekinut, pa nastavljen u nedjelju ujutru, Halep je savladala Bojanu Jovanovski rezultatom 6:2, 6:4.

(MONDO, Foto: Teniski savez Srbije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC