• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Živojinović: Žrijeb nije fer

Predsjednik TSS rekao predsjedniku ITF-a da Srbija mora da bude nosilac u FED kupu i ocijenio da je jedino dobro što Ruskinje dolaze u Beograd.

 Živojinović: Žrijeb nije fer Izvor: MONDO

Predsjednik Teniskog saveza Srbije, Slobodan Živojinović, prisustvovao je žrijebu za FED kup u Muzeju Rolan Garosa i bučno je reagovao kada je srpska reprezentacija za protivnika dobila Rusiju.

Po završetku ceremonije, Živojinović je prokomentarisao:

"Jedino je dobro što igramo u Beogradu. Možemo da se revanširamo za ono što nam se desilo u Moskvi prošle godine u Dejvis Kupu", počeo je prvi čovjek srpskog tenisa.

"Gornji dio žrijeba je mnogo slabiji od donjeg, u kome smo mi. Fed kup je takmičenje u kome svako svakoga može da pobijedi, a oni koji pobijede u donjem dijelu će vjerovatno trijumfovati i na kraju, a to znači da ako želimo da osvojimo trofej, onda je možda najbolje da najtežeg protivnika odmah sretnemo", izračunao je Živojinović.

On je još prije žrijeba izrazio nezadovoljstvo time što reprezentacija Srbije nije među povlašćenim ekipama.

"O tome sam razgovarao sa predsjednikom ITF-a, gospodinom Bitijem, i rekao mu da nije pravično da mi nismo nosioci grupe. On se nasmijao i prokomentarisao da za takve promjene u žrijebu treba vremena", zaključio je Slobodan Živojinović.

Aleksej Salivanenko, prvi zamjenik predsjednika Ruske teniske federacije, smatra da Srbija ima veliku prednost, jer se meč igra pred beogradskom publikom.

O sastavu svoje reprezentacije je rekao da će se znati ko igra tek poslije završetka Otvorenog prvenstva Australije.

"Članice našeg tima će vjerovatno biti one koje ranije ispadnu na gren slemu u Melburnu. One igračice koje budu u polufinalu, ili možda finalu, neće biti dovoljno odmorne za ovako težak meč. Naša će prednost biti ako se meč bude igrao što duže", ocijenio je Salivanenko.

(MONDO, TSS, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC