• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Iz hostela u Hilton

Amerikanci su se izvinili srpskim vaterpolistima za propust prilikom dočeka i našli im prikladan smještaj - hotel Hilton.

 VATERPOLO: Iz hostela u Hilton Izvor: MONDO

Najbolji vaterpolisti Srbije nisu dugo dijelili zajedničko kupatilo na pripremama u SAD. Amerikanci su se izvinili zbog propusta i obezbijedili su novi smještaj - hotel Hilton.

Kada su došli u SAD, u mjesto Stokton, domaćin je srpske vaterpoliste smjestio na Pacifik univerzitet, gdje su morali da dijele jedno kupatilo! Stručni štab "delfina" se požalio domaćinu, koji je odmah reagovao.

"Nije im bilo prijatno zbog cijele priče, jer znaju kakve uslove imaju u Srbiji. Sa druge strane i sami su se našli u istom objektu, ali iz svojih razloga nisu željeli da ga napuste. Samo smo rekli da tražimo bolje uslove boravka. Pacifik univerzitet je izvanredan sa sadržajima, ali smještaj nije ono što se očekuje kada su vrhunski sportisti u pitanju", izjavio je tim menadžer Nikola Kuljača.

Srpski tim imao je već prvog dana žestok tempo rada. Najprije, teretana, a potom i zajednički rad sa selekcijom SAD, olimpijskim vicešampionom.

U sparing meču, srpski vaterpolisti su djelovali svežije i ubjedljivije, a Filip Filipović je zaključio da bez Tonija Azeveda i Pauersa, Amerikanci nisu ista ekipa.

"Bez njih teško mogu nešto više da urade", kaže Filipović podsjećajući da je Amerika rival Srbije i na finalnom turniru Svjetske lige u Podgorici.

Na pripremama u SAD srpski tim odigraće tri meča protiv Amerikanaca.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC