• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Stidljiva sam, ali imam udvarače

Srpska teniserka vjeruje da će biti "ona stara" već na Vimbldonu. Žali zbog načina na koji je poražena na Rolan Garosu.

 Ana: Stidljiva sam, ali imam udvarače Izvor: MONDO

U petak je otvorila šoping parti u tržnom centru Zira u Beogradu, strpljivo se slikala sa svojim obožavaocima i potpisivala teniske loptice.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU!

Iako nije uspjela da odbrani tron na Rolan Garosu, nije previše nezadovoljna.

"Naravno da sam razočarana što sam ispala tako rano i što nisam pružila maksimum, ali sam sa druge strane srećna, jer osjećam da se vraćam na pravi put i što sam prevazišla neke stvari", rekla je Ana Ivanović.

"Samopouzdanje je čudna kategorija, pošto kada ga imaš misliš da ga nikad ne možeš izgubiti, a kad ga nemaš čini ti se da ga nikad nećeš vratiti. Sada osjećam da se vraćam u formu i na terenu sam sigurnija. Dobro sam igrala u Parizu i tokom prve nedelje Rolan Garosa sam dosta toga prevazišla. Prvenstveno mislim na neke svoje sumnje i strahove", rekla je osma teniserka svijeta u intervjuu za "Novosti".

Ne krije da je teško podnijela neuspjeh u duelu sa Bjeloruskinjom, Viktorijom Azarenkom.

"Bilo mi je teško. Pogotovo što sam osjetila da nije bilo fer, jer sam se tokom meča tako loše osjećala i imala vrtoglavicu. Nisam mogla da pružim svojih sto odsto i to me je najviše pogodilo. Da sam mogla da igram maksimalno i da je Azarenka bila bolja, prihvatila bih to bez problema. Osjećam se zbog toga kao da nisam završila posao, znam da sam mogla da pružim mnogo više, a nisam. To me još više zaboljelo".

Počelo je sa palcem na nozi, nastavilo se sa koljenom, a sada su na red došle vrtoglavice... Nema kraja zdravstvenim problemima.

"Razmišljala sam čak i o pauzi. Zato sam išla kod mnogih ljekara, kako bih čula što više različitih mišljenja i da ne ponovim grešku kao kad sam povrijedila palac. To me je skupo koštalo, jer sam igrala i kad nisam bila spremna, a samopouzdanje mi se ljuljalo, pošto sam igrala kao da sam sto odsto fit. Sa koljenom je na sreću neka druga priča. Postoji još mali bol poslije treninga, ali radim na oporavku, redovno idem na terapije i masaže kako bih bila potpuno spremna kad opet izađem na teren", nastavila je Ana.

"Izvadila sam krv i vidjećemo zašto imam vrtoglavice, ali mislim da je u pitanju samo povećana doza stresa, a krajem prošle godine sam imala i problem sa gvožđem, tako da je sve vjerovatno posljedica kombinacije svega toga".

Neizbježna tema je i FED kup. Srpkinje nisu imale sreće na žrijebu, jer će naredne godine igrati protiv Rusije.

"Smatram da imamo velike šanse. Iako imaju jak tim, na terenu ipak igrate samo protiv jedne rivalke. Dobro za nas je što ćemo imati punu Arenu i moći ćemo da biramo podlogu. Vjerujem u pobjedu, jer nam je svima želja da poslije ostvarenja jednog sna, a to je plasman u svjetsku elitu, ostvarimo i drugi - da osvojimo Fed kup".

O odnosu sa Jelenom Janković je rekla:

"Izvanredan! Igramo zajedno, bodrimo ostale igračice i funkcionišemo kao ekipa. Što češće budemo zajedno u reprezentaciji biće sve bolje".

Na pitanje kada ćemo moći da vidimo onu staru Anu Ivanović, odgovorila je:

"Vjerujem već na Vimbldonu".

Ana je odgovarala i na intimna pitanja. Doduše, stidljivo, priznala je da ima udvarače.

"Pa, imam... Tu i tamo... Stidljiva sam i povučena, ne ostvarujem komunikaciju tako lako", zaključila je Ana Ivanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC