• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

F1: Alonso "pljuje" bolid, Hamilton uživao

Španac iz Renoa duboko razočaran osvajanjem desetog mjesta na trci u Istanbulu, a aktuelni šampion digao ruke od sezone i uživa.

 F1: Alonso "pljuje" bolid, Hamilton uživao  Izvor: MONDO

Fernando Alonso nije krio razočaranje osvajanjem 10. mesta na Velikoj nagradi Turske, a aktuelni prvak Luis Hamilton ustvrdio da je "uživao na stazi" na kojoj je ostvario skromno 13. vrijeme.

Ambicije španskog vozača u Renou, mnogo su više od postignutog rezultata, ali je Alonso priznao da s sadašnjim bolidom i ne može da očekuje pobjede.

"Naravno da sam frustriran zbog činjenice da nisam osvojio bodove, ali iskreno rečeno, s ovakvim bolidom i ne možemo da očekujemo mnogo više", izjavio je Španac poslije trke, u kojoj je šesti put ove sezone trijumfovao Britanac Dženson Baton iz Bron GP-a.

Alonso je dodao da su francuskom timu neophodne promjene.

"Renou su potrebne promjene kako bi se vratili u vrh ‘najbržeg cirkusa’. Nadam se da mnogo bolje biti već u Silverstonu, kako bi u drugi dio sezone ušli sa više šansi", rekao je nekadašnji prvak svijeta.

Sa druge strane, aktuelni šampion Hamilton iz Meklarena, iako je bio tri stepenika niže od Alonsa, nije bio previše razočaran ostvarenim rezultatom na stazi u Istanbulu.

"Bila je poprilično jednolična trka, ali sam uživao ovo popodne. Do kraja je izgubljena bitka, ali u narednoj sezoni ćemo da napravimo bolje vozilo, i tada ću ja ponovo da pobjeđujem",
podvukao je Britanac.

U generalnom plasmanu vozača suverno vodi Baton sa 26 bodova više od kolege iz Bron GP-a Rubensa Barikela, koji je sakupio 35. Alonso je tek deveti sa 11, dok je Hamilton u sedam Gran Prija ove sezone osvojio samo devet bodova!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC