• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Postajemo hrabri i odgovorni

Vaterpolo reprezentacija Srbije pokazala je na mini-pripremama u SAD da za kontinuitet dobrih rezultata u tom sportu ne treba previše brinuti.

 Udovičić: Postajemo hrabri i odgovorni Izvor: MONDO

Desetak dana pred početak završnog turnira Svjetske lige u Podgorici, na kojem Srbija brani prvo mjesto, selektor Dejan Udovičić izrazio je zadovoljstvo prikazanim u tri prijateljska meča protiv reprezentacije SAD, ali i radom van bazena.

"Tek smo počeli i rano je za bilo kakve zaključke. Momci su odlično sve odradili, stvorena je pozitivna atmosfera. Rad je bio naporan, svaki dan bazen dva puta plus sjajni uslovi u teretani. Raduje me hrabra igra, preuzimanje odgovornosti. Do juče je veći dio ove ekipe praktično bio zaštićen od toga. Sada je sve drugačije i to dobro podnose", rekao je Udovičić.

Učinak iz tri meča protiv Amerikanaca je pozitivan - jedna pobjeda i dva remija. Iako rezultati nisu u prvom planu na pripremama, raduju konačni ishodi, koji su ostvareni bez kapitena Vanje Udovičića i centra Slobodana Nikića.

"Htjeli smo utakmice i to smo dobili. Odavno nema više prijateljskih mečeva već se svako trudi da u svakoj utakmici nauči što više. Tako su i nama tri susreta sa SAD odlično došli. Naša saradnja je godinama veoma dobra. U bazenu se ne poznajemo, hoćemo da iz svakog meča naučimo nešto novo", kaže selektor srpskog vaterpolo tima.

U Podgoricu, na završni turnir Svjetske lige, Udovičić će voditi "Amerikance" plus Vanju Udovičića i Nikića.

"Najvažnije je da budemo kompletni. To je bitno zbog atmosfere. U Podgoricu ćemo voditi ovih 15 igrača iz SAD uz Vanju i Bobana. Oni neće tamo biti u prvom planu. Ponavljam da nam rezultat nije primaran ali ako se ukaže bilo kakva šansa pokušaćemo da je iskoristimo", kaže Dejan Udovičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC