• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

K1: Pešić odbranio svjetsku titulu

Banjalučanin Dragan Pešić odbranio je titulu svjetskog šampiona u K1 disciplini pobijedivši u egipatskoj Hurgadi domaćeg borca Anasa Salaha.

 K1: Pešić odbranio svjetsku titulu  Izvor: MONDO

Borba na Faraon kupu u Egiptu trebao je biti „meč za čast“, ali su organizatori iznenada egipatskom borcu dodijelili ulogu izazivača i pretvorili borbu u meč za titulu.

Nakon pet iscrpljujućih borbi na otvorenom i temperaturi od 35 stepeni Pešić je pobijedio Salaha na bodove.

"Egipćanin je imao dva brojanja, ja jedno. Krenuli smo agresivno, odradili smo žestoke prve tri runde, a onda smo obojica pali. Jednostavno ostali smo be daha. Hvatali smo vazduh i gledali se preko ringa, ali nismo više mogli da krenemo jedan na drugoga“, rekao je Pešić za MONDO nakon povratka u Banjaluku.

On je istakao da je možda presudno za odbranu titule bilo to što je imao veliku podršku Rusa koji su bili u gledalištu, na jahtama i obližnjim plažama.

"Kada su vidjeli srpsku zastavu u mom timu počeli su da skandiraju Srbija, SrbijaOni su me oživjeli što je bilo ključno za odbranu pojasa“, rekao je Pešić, kome je na pobjedi čestitala i mis Rusije.

Banjalučkog borca sada očekuju pripreme za čuveni Pataja kup na Tajlandu, što će biti prvi put da jedan borac iz BiH učestvuje na ovom prestižnom turniru u tajlandskom boksu.

„Pripremaću se prvo u Holandiji, pa onda idem na Tajland, gdje ću raditi u Red Škorpion kampu. Imaću i dva meča, a poslije toga i onaj najvažniji, koji će biti održan u decembru u Banjaluci, što bi trebalo da bude pravi spektakl“, dodao je Pešić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC