• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NINIĆ: Ujediniću sve titule !

Kik Bokser Draženko Ninić priprema se za meč protiv Marokanca Bodrouza. Obećava pobjedu u meču, koji je planiran za 28. jun.

 NINIĆ: Ujediniću sve titule ! Izvor: MONDO

Kik bokser Draženko Ninić će u Noći šampiona 28. juna, na Gradskom stadionu u Banjaluci, u borbi protiv Marokanca Bodrouza, pokušati osvojiti titulu prvaka svijeta u WKA federaciji.

Poslije odradjenih priprema na Jahorini, i u Banjaluci, Ninić se priprema na Kozari.

"Što se tiče samog toka priprema polako ulazim u završnu fazu. Odradio sam jedan ciklus od 12 dana na Jahorini, gdje sam odradio bazne pripreme. Što se pak tiče Kozare, moram reći da sam ovdje već petu godinu za redom, u hotelu Monument gdje su uslovi zaista fenomenalni. Radim po programu Vlade Milijevića, Dragana Rabote i Marinka Torbice i moram reći da zaista sve ide kao po loju, odnosno da ću biti potpuno spreman za spektakl koji se priprema za Vidovdan", rekao je Ninić.



Ninić je gledao borbe Bodrouza putem dvd-a.

"Radi se o izuzetno kvlitetnom borcu, koji je radio sa svim poznatim svjetskim borcima, u kategoriji do 75 kg. Radio je sa Bjelorusom Šakutom, koji je najbolji u toj kategoriji, pa na primjer sa Limom i sa još nekim poznatim svjetskim borcima. Inače, u pitanju je Marokanac, a ja ih vjerujte veoma dobro poznajem, jer sam učestvovao na Svjetskom prvenstvu 2006 u Agadiru u Maroku, gdje su se baš Marokanci kao domaćini pokazali kao veoma dobri borci. Mi ih inače zovemo bijesni psi. Inače Boudrouz je veoma visok, viši je od mene za 2 cm, ali bez obzira na sve, u koordinaciji sa svojim trenerima smo pripremili taktiku i jedva čekam da meč počne", po običaju optimista je ljubimac banjalučke publike.

Ninić u profesionalnoj karijeri ima 28 mečeva, od toga 24 pobjede i 4 poraza. Osvajač je zlatne svjetske medalje u amaterskoj konkurenciji 2003 godine. U profesionalnoj konkurenciji je bio Evropski prvak 4 puta, dva puta je osvojio, 2 puta branio evropsku titulu. Svjetski je prvak u WAKO federaciji, u Australiji u asocijaciji WMTA 2006 godine je osvojio zlato:

"Imam dvije svjetske titule u dvije kik-boks federacije i evo sad na Vidovdan ću pokušati spojiti tri titule u tri svjetske federacije. Ova bi mi bila ujedno i najdraža jer su se u okviru WKA federacije borili najpoznatiji svjetski borci poput Ignjaševa, Ernesta Hosta, Štefana Leke i mnogih mnogih drugih. Naravno, daću sve od sebe, da osvojim i tu treću titulu."

U okviru manifestacije Noć šampiona, pored Ninića, gledaoci će moći pogledati i borbe Denisa Marjanovića, koji će napasti titulu Evropskog prvaka u WKA federaciji, dok će bokser Goran Delić napasti titulu prvaka svijeta u jednoj od najprestižnijih bokserskih federacija WBF.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC