• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Nije krađa već otimanje u 'Boriku'"!

Autori mondo.ba Autori Nebojša Šatara

Direktor Rukometnog kluba Bosna Šerif Krajišnik ogorčen je događajima u Banjaluci na utakmici protiv Borca m:tel! "Nije bila samo krađa već otimanje", rekao je Krajišnik i dodao da je posebno razočaran ponašanjem oficijelnog spikera.

 "Nije krađa već otimanje u 'Boriku'"! Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljevic

Banjalučani su u srijedu uveče savladali "studente" 30:27 (13:15) i stigli na korak od odbrane titule šampiona Bosne i Hercegovine, ali Krajišnik smatra da će trofej stići na nepošten način!

Prema njegovom mišljenju, sudijski par Saša Pandžić i Boris Šatordžija iz Banjaluke su otvoreno navijali za domaćina posebno u drugom dijelu, kada su crveno-plavi preokrenuli rezultat u svoju korist.

"Cijela dvorana ‘Borik’ je vidjela krađu! Pitajte bilo koga a da je objektivan, potvrdiće vam ovo što ću vam sad reći: ‘Borac sinoć bez pomoći sudija nije mogao da pobijedi Bosnu! Ono je besramno šta je urađeno u drugom poluvremenu. U prvom je takođe bilo krađe, ali u nastavku nije bila krađa već otimanje", ogorčen je prvi čovjek Bosne u razgovoru za naš portal!

Trener Bosne: Goliću, stidi se!

Šef struke Sarajlija Zuhdija Korkarić poslije utakmice je na svom Fejsbuk profile "opleo" po direktoru Banjalučana Nebojši Goliću.

"Nas je najviše razočarala činjenica da u klubu s imenom i tradicijom kakvu ima RK Borac, može postojati i egzistirati osoba kakva je direktor Nebojša Golić čije ponašanje je za svaku osudu'', naveo je Korkarić.

Osim dijeljenja (ne)pravde Krajišnika i ostatak sarajevske ekipe u Banjaluci, zgrozilo je i ponašanje oficijelnog spikera utakmice u "Boriku".

"Pozivanje spikera sa ‘Hvatajte ih žive’, znamo u kom kontekstu se to spominje. I onda nam na kraju utakmice kaže ‘Sretan put našim gostima u njihov grad i njihovu državu’, a taj isti Borac se bori za titulu u toj državi, to je van svake pameti!", dodao je Krajišnik i naglasio da je delegat utakmice iz Doboja samo opomenuo oficijelnog spikera zbog "nesportskog ponašanja".

Direktor sarajevskog kluba je potom optužio rukovodstvo Rukometnog saveza BiH da "igra onako kako Borac svira"…

"Malo je simptomatično da nam sude arbitri iz Banjaluke, da je delegat iz Istočnog Goražda. Nisam za nacionalnu stvar već da se imena sudija stave u šešir pa izvlače. Glavni krivci za ovo stanje u našem rukometu sjede u foteljama RS BiH i delegiraju onako kako im Borac nalaže. Pogledajte meč Banjalučana sa Konjuhom. Žele na silu da dođu do titule jer bi na taj način osigurali neke prihode pošto su u debeloj finansijskoj dubiozi".

Po njegovom mišljenju, sarajevski "studenti" su igrali pošteno: "Mi odgajamo djecu da igraju rukomet, imamo šest mladih reprezentativaca, koji doživljavaju ovakve stvari. Smiješno je uopšte igrati ovakvu ligu", zaključio je prvi čovjek Sarajlija.

Na kraju, MONDO je pozvao spikera iz banjalučkog "Borika" da objasni ove navode, ali smo dobili kratko: "Bez komentara".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC