• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: BiH spremna za Italijane

Rukometaši BiH u četvrtak nastavljaju kvalifikacije za EP 2010 utakmicom protiv Italije u Zenici. Timu se priključio Tahirović, dolazi i Savić.

 RUKOMET: BiH spremna za Italijane Izvor: MONDO

Selektor bh. tima Halid Demirović izjavio je da je zadovoljan atmosferom u ekipi i najavio juriš na pobjedu kojom bi reprezentacija BiH zadržala šanse za plasman na EP.

Poslije šest odigranih kola Rusija je sakupila deset bodova, Srbija ima devet, Švajcarska i Bosna i Hercegovina po sedam, a Italija tri, dok su Farska Ostrva na nuli.

„Imamo odličnu atmosferu na treninzima i to me posebno raduje. Za samo jedan dan bio je vidljiv napredak u radu s loptom, što je jako važno, jer je dosta igrača imalo pauzu prije okupljanja. U četvrtak nas čeka duel sa Italijanima u kojem želimo ubjedljivu pobjedu“, rekao je Demirović.

Prvi trening sa saigračima u reprezentaciji u utorak je obavio i golman Enid Tahirović koji se naknadno priključio bh. timu u Zenici, a na treningu u srijedu reprezentaciji BiH će se pridružiti i Kosta Savić.

Dvadesetjednogodišnji rukometaš koji je sa ekipom Krško izborio plasman u slovenačku prvu ligu naknadno je pozvan u reprezentaciju nakon što je Demiroviću otkazao Branislav Obradović.

Ulaznice za utakmicu po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u turističkoj agencija Buena Vista u Zenici, a u četvrtak će se prodavati i ispred Robne kuće "Zenica" i tržnog centra "Džananović" te na platou gradske arene "Zenica".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC