• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Blagojević: "Cvetkoviću, genije, ideš na sud"

Uoči meča sa Švajcarskom, selektor srpskih rukometaša je opleo po RSS , a dan kasnije oštro mu je odgovorio član Upravnog odbora.

 Blagojević: "Cvetkoviću, genije, ideš na sud" Izvor: MONDO

Član Upravnog odbora, ujedno i Stručnog savjeta Rukometnog saveza Srbije, Saša Blagojević, oštro je i sa dosta satire odgovorio selektoru "orlova" Jovici Cvetkoviću na "prozivke" uoči meča srpske reprezentacije protiv Švajcarske.

Na kraju, u dodatku, Blagojević je u srijedu obavestio Cvetkovića da je već podnio tužbu za klevetu i da će tražiti nadoknadu za duševnu bol.

Pročitajte šta je Blagojević sve poručio selektoru reprezentacije:

"U životu nisam bio u kladionici, što je prava šteta, jer mi je Milan Tarot ekstra drug i znam sve rezultate bar dan ranije. Tuča jeste bila zakazana, ali za kolačiće na švedskom stolu u hotelu u Poreču. Generalno, osjećam se kao da odgovaram na tekst: "Elvis Prisli je živ!"

Cveleta treba razumijeti jer on, kao i svi najveći umovi u istoriji čovječanstva, ima probleme sa uklapanjem u normalno društvo. On je daleko ispred nas u shvatanjima rukometa i ciljevima ovog sporta i dotle mogu da dobace samo probrani. Sa pravom je naš Genije odbrusio na SP nabusitim Francuzima i njihovom treneru Onesti da su oni prošlost, a da je on deset godina ispred u budućnosti!

Zato i raduje tolika Cvetkovićeva želja da ostane u ovoj našoj "jadnoj" Srbiji i prosvjetli sve rukometne analfabete i to za tričavih 5.000 evra mjesečno, a ima toliko ponuda iz Njemačke, Francuske i Španije da ode i da njih malo unaprijedi i dotjera u red.

Osim paranoje, koja je genijalcima po pravilu predodređena, treba razumjeti i druge osobine velikih mislilaca čovječanstva, kao što su: odsustvo osjećaja za realnost (istinu), lijenost, bahatost, alkoholizam i kocku (koje sve proističu iz genijalnosti).

Ne treba da nas iznenađuje što i sami igrači i pored najbolje volje, ponekad nisu u stanju da razumiju Velikog Stratega – oni su, ipak, samo ljudi.

Od takvog Intelektualca ipak, moram to da priznam, nisam očekivao da se služi otrcanim forama, tipa: glumim žrtvu, isturam igrače, žalim saradnike… Svi dobro znamo da posljednjih godinu dana pregovaramo neuspješno, a da je kamen spoticanja isključivo njegova nerealna plata.

Igrače, saradnike, mlađe selekcije, planove, programe i sve ostalo čime se obdareni (i neobdareni) selektori bave, niti jednom nije ni pomenuo!

Sve to mi razumijemo... I nipodištavanje ljudi koji u teškim vremenima, entuzijazmom, uspjevaju da održe klubove i takmičenje. I donošenje spiskova na salveti, bijele pantalone i šimike. I nepoštovanje trenerske organizacije, novinara, Stručnog savjeta, Upravnog odbora, predsjednika.

Razumijemo i ne ljutimo se,

Takvi su svi genijalci!

Takođe, danas podnosim protiv Gospodina Cvetkovića tužbu za klevetu i paralelno tužbu za nadoknadu štete za pretrpljeni duševni bol. Sav prihod ide u Fond za mini rukomet. Da se jednom stvari istjeraju na čistac do kraja. Neka nadležni organi utvrde istinu, da krivci odgovaraju i da se zloupotreba konferencija za štampu od strane neodgovornih pojedinaca, više nikada ne ponovi!"

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC