• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neozbiljan nesporazum kod "orlova"!

Autor mondo.rs

Neozbiljno! Srbija će možda bez Draška Nenadića na megdan Česima, a razlog je bizaran.

Hoće li Srbija sa Draškom Nenadićem u postavi napasti Češku u odlučujućim utakmicama za Svetsko prvenstvo?

Sada je sve na odličnom levom beku novog šampiona Evrope Flensburga, koji će o svemu prvo morati dobro da razmisli. Pitanje oko Nenadićevog angažovanja u nacionalnom timu postalo je sporno onog trenutka kada je saopšten uži spisak igrača za baraž mečeve sa Češkom.

Ime 24-godišnjeg rukometaša nije bilo na listi igrača na koje računa Vladan Matić. Međutim, selektor ga nije precrtao, veće je došlo do greške. Posle desetak minuta usledila je ispravka, ali se situacija zakomplikovala.

"Pre Fajnal fora u Kelnu sam se čuo sa sekretarom reprezentacija Nenadom Antićem i rečeno mi je da nisam na spisku, čime su se i promenili moji planovi. Skoro sam se oporavio od povrede, trebalo je da radim po nekom drugom režimu, a posvetio sam se i pripremama za F4. Tek posle toga sam video mejl u kome me iz kancelarije Saveza obaveštavaju da se na mene ipak računa", objašnjava Nenadić za "Sportski žurnal".
On je u međuvremenu razgovarao sa selektorom.

"Razgovarali jesmo, ali ostalo je da ja malo razmislim. Porazgovaraću još sa selektorom, ako još ima prostora za to, kao i sa čelnicima saveza. Moja odanost reprezentaciji i dresu Srbije nikad nije dolazila u pitanje, sačekajmo da još obavim i te razgovore", rekao je Nenadić.

Selektor Matić smatra da je priča završena.

"Trebalo je da dođe, ali se nije pojavio. Čak smo i razgovarali kad je stigao u Beograd... Pozvan je, nije došao i za mene je to gotova stvar, razmišljam o Česima".

Srbija će 7. juna u Nišu igrati prvi meč baraža za Svetsko prvenstvo. Početak utakmice u dvorani "Čair" planiran je za 21 sat.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC