• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Pojačanja u Borcu

Novi rukometaši banjalučkog Borca su Aleksandar Međedović i Faruk Halilbegović.

 RUKOMET: Pojačanja u Borcu Izvor: MONDO

Uprava Borca je odmah po okončanju sezone krenula sa formiranjem ekipe za novu. Tako su ugovore sa banjalučkim klubom potpisali krilo Aleksandar Međedović, koji je ponikao u Borcu, a preotekle četiri sezone igrao je za norveški Haugaland te Faruk Halilbegović mladi bek, koji stiže i Bosne iz Visokog.


"Vrlo brzo smo se dogovorili, na obostrano zadovoljstvo. Poklopile su nam se ambicije i nadam se da ću opravdati povjerenje čelnika kluba. Borac napreduje, rezultati iz ove sezone govore da ide uzlaznom putanjom i vjerujem da mogu pomoći u njegovoj daljoj ekspanziji. Znam dosta današnjih igrača, poznajem dobro i trenera Budišu, tako da neću imati problema sa prilagođavanjem", rekao je Međedović Glasu Srpske.

Mladi Halilbegović takođe poznaje dosta igrača Borca iz mlađih reprezentativnih selekcija pa ni njegovo uklapanje u novu sredinu ne bi trebalo predstavljati problem.

"Halilbegović je generacijski blizak našem aktuelnom timu. Igrajući za juniorsku reprezentaciju već se upoznao sa Goranom Garićem, Borisom Pucarevićem, Vladanom Rakocijom, pa sam siguran da će se brzo uklopiti. Ono na čemu sam insistirao je da lijevi bek igra u oba smjera, odnosno odbrani i napadu. Faruk ispunjava taj dio, ima dobru tehniku, odličan šut iz vana, kompletan je igrač i u Borcu samo može dalje napredovati", rekao je  šef stručnog štaba "crveno-plavih" Draško Budiša.


Izvjesno je da će dres Borca i naredne sezone nositi Goran Malić i golman Mehmedalija Mulabdić, dok će klub napustiti Aleksandar Škorić, Milovan Pavlović i najvjerovatnije Vladimir Vranješ. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC