• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (EL): I bez selektora na pobedu

Srpske odbojkašice lišene pomoći Maje Ognjenović i Jelene Nikolić, ali i selektora Terzića idu u Mursiju na duele Španiji.

 ODBOJKA (EL): I bez selektora na pobedu Izvor: MONDO

Odbojkašice Srbije Jasna Majstorović i Milena Rašić najavile su da reprezentacija putuje u Španiju sa željom da ostvari dvije pobjede protiv domaće selekcije u Evropskoj ligi.

Reprezentacija Srbije u petak i subotu u Mursiji igra dvije utakmice u Grupi A četvrtog vikenda Evropske lige. Srpske odbojkašice su prošle nedelje u Nišu dva puta pobijedile Špankinje sa po 3:0.

Sa reprezentacijom neće putovati selektor Zoran Terzić, jer boravi u Rumuniji gdje pregovara sa čelnicima kluba Metal Galacija, a utakmice će propustiti i iskusne igračice Maja Ognjenović i Jelena Nikolić.

"Na utakmicama u Nišu Španija nije pružila maksimum, možda zato što je igrala bez dvije najbolje igračice. Očekujem da će u Mursiji pružiti jači otpor", rekla je Majstorović na konferenciji za novinare.

Ona je istakla da će reprezentativke dokazati da mogu dobro da igraju i u izmijenjenom sastavu.

"Bez obzira što ćemo igrati bez dvije igračice djevojke će pružiti maksimum i dokazati da možemo dobro da igramo i u izmijenjenom sastavu", dodala je.

Bloker reprezentacije Srbije Milena Rašić rekla je da će ekipa pokušati da ponovi rezultat iz Niša, kada je dva puta pobijedila.

"Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo i daćemo sve od sebe da se ponove rezultati iz Niša. Vidjećemo koliko su jake igračice koje se vraćaju u tim Španije i koliko ćemo mi biti oslabljene. Ali, mislim da to neće uticati na rezultat utakmica, pokušaćemo da nadomjestimo nedostatak i zabilježimo pobjede", rekla je ona.

Reprezentacija Srbije vodi u Grupi A sa 11 bodova, ima pet pobjeda i poraz, dok je druga Bugarska sa bodom manje. Španija je treća sa devet bodova, a Grčka posljednja sa šest.

U Grupi B takmiče se reprezentacije Francuske, Turske, Rumunije i Velike Britanije.

Po dvije najbolje reprezentacije plasiraće se na fajnal for od 11. do 12. jula u turskom gradu Kajzeriju.(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC