• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (SL): Kuvanje "pijetlova" u niškom loncu

Srbija u Čairu dočekuje Francusku u prvom kolu Grupe B Svjetske lige.

 ODBOJKA (SL): Kuvanje "pijetlova" u niškom loncu Izvor: MONDO

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da očekuje težak duel i pobjedu nad Francuskom u petak u utakmici prvog kola Grupe B Svjetske lige.

"Veliko mi je zadovoljstvo što igramo u Nišu, koji se pokazao kao sjajan domaćin. Uvijek je veliko zadovoljstvo igrati protiv ekipe kao što je Francuska. I ranije smo imali izuzetno dobre duele, biće teško, jer oni uvijek igraju strpljivo i kvalitetno", rekao je Kolaković na konferenciji za novinare u Nišu.

Igrač Bojan Janić istakao je da ekipa razmišlja samo o pobjedi, uprkos činjenici da je Srbija kao domaćin, automatski izborila plasman na završni turnir.

"Jedva čekamo da počne utakmica. Drago mi je što su Francuzi protivnici u prvom kolu. Sa njima smo uvijek igrali teške i neizvjesne utakmice. Maksimalno smo motivisani, iako ćemo nastupiti bez nekoliko iskusnih igrača. Kao i uvijek, idemo na pobjedu, mada ona nije prioritet jer smo domaćini završnog turnira", izjavio je Janić.

Selektor "galskih pijetlova" Filip Blan rekao je da su i njegovi igrači nestrpljivi da izađu na teren u niškoj hali Čair.

"Prethodnih mjesec dana smo trenirali i znam da su svi igrači nestrpljivi. Naš cilj je da se kvalifikujemo na završni turnir, a utakmice protiv Srbije sigurno će biti interesantne", naveo je Blan.

Utakmica prvog kola Grupe B Svjetske lige između Srbije i Francuske igra se u petak od 20.30 u niškoj hali Čair. U drugom meču ove grupe sastaju se Južna Koreja i Argentina.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC