• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Peh na peh Jelene Janković

Najbolje rangirana srpska teniserka objavila je da su njeni lošiji rezultati u posljednje vrijeme posljedica bolesti i povrede trbušnog mišića.

 Peh na peh Jelene Janković Izvor: MONDO

Jankovićeva je u svom blogu navela da su zdravstveni problemi počeli u aprilu, tokom duela sa Španijom u Fed kupu.

"Oba meča Fed kupa igrala sam pod visokom temperaturom, iscrpljena, ali borba za Srbiju uvijek je jača od svega. Dala sam i više nego što sam mogla", rekla je šesta igračica svijeta.

"Uslijedila je serija turnira na šljaci - Štutgart, Rim i Madrid, gdje nisam odigrala ni blizu onoga što sam očekivala i željela. Prehlada i iscrpljenost su me dugo držale i nisam mogla da vežem nekoliko mečeva, a da me ne stigne umor".

Situaciju je samo pogoršala povreda trbušnog mišića u Rimu.

"To je veoma nezgodna povreda, jer zahtijeva mirovanje, a bila sam u jeku sezone na šljaci. Terapija nije mnogo pomogla. Nisam o tome pričala do Rolan Garosa, jer sam vjerovala da će sve proći. Nažalost, nije bilo tako", otkriva dvadesetčetvorogodišnja teniserka.

Povreda "trbušnjaka" pogoršala se na Rolan Garosu, gdje je Jankovićeva prošle godine igrala polufinale, a ove stigla do četvrtog kola, što je rezultiralo padom na WTA listi.

"Prilikom servisa sam imala velikih problema. Na početku sam se trudila da ne mislim na povredu, da budem maksimalno koncentrisana i da se na terenu ne zadržavam puno", navela je Jankovićeva.

"Tako je i bilo do osmine finala, kada se u mene uvukla neka nervoza. Mislila sam samo da li ću se još više povrijediti. Sve se okrenulo u pogrešnom smijeru, a tako se i završilo - preranim oproštajem", objasnila je finalistkinja prošlogodišnjeg US opena.

Jankovićeva je poslije eliminacije sa Rolan Garosa prošla sedmodnevnu terapiju u Beogradu, a iz  glavnog grada Srbije otputovala je u Veliku Britaniju, na turnir u Istburnu. To će biti njena jedina provjera na travi pred Vimbldon.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC