• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Dokić teško podnijela očevu presudu

Jelena Dokić teško je prihvatila to što je njen otac Damir osuđen na 15 mjeseci zatvora zbog prijetnji ambasadorki Australije u Beogradu.

 Jelena Dokić teško podnijela očevu presudu Izvor: MONDO

Uprkos brojnim nesuglasicama tokom prethodnih godina, Dokićeva je loše prihvatila presudu svom ocu, koji je pored optužbe za napad na ambasadorku Kler Birgen optužen i za nedozvoljeno držanje dvije ručne bombe "kašikare".

Jelenin brat Savo izjavio je za "Novosti" da je njegovu sestru iskreno pogodio odlazak oca u zatvor.

"Bila je potpuno šokirana i beskrajno tužna poslije presude", izjavio je Savo koji je prisustvovao izricanju zatvorske kazne ocu u sudu u Rumi.

Savo Dokić, koji je poslije raspada porodice prije nekoliko godina ostao da živi sa ocem, tvrdi da bi mu sve lakše palo, kao i Jeleni, da su bliže jedno drugom.

"Jelena je tužna, ali sada treba potpuno da se koncentriše na tenis i učešće na Vimbldonu, nakon što je sanirala povredu leđa", izjavio je 19-godišnji Savo, koji će zbog novonastale situacije odložiti odlazak na studije u neku od evropskih zemalja.

Iako je Savo rekao da se sa sestrom samo čuo telefonom u četvrtak, kada je otac i osuđen na zatvorsku kaznu, engleski mediji tvrde da je ona bila u Beogradu na dan Damirove presude.

Ostrvski mediji tvrde da je Dokićeva provela 24 sata u glavnom gradu Srbije i već u petak se vratila u Englesku, gdje bi trebalo da učestvuje na turniru u Istbornu. Njen menadžer Lorens Frankopan potvrdio da će se Jelena na tom turniru pripremati za Vimbldon, ali nije želio da daje bilo kakve izjave vezane za njenog oca.

I sam Damir je teško podnio presudu. On je zaplakao u sudnici nakon izricanja presude i molio sud da ga pusti na slobodu, da organizuje posao na imanju. Nije mu uslišena ni molba da bude samo tri dana van zatvora, kako bi pomogao Savi da se upiše na koledž.

"Damir je psihički potpuno slomljen, jer je, s gorčinom, morao da se pomiri s činjenicom da ne može da se izbori protiv nepravde", rekla je Dokićev branilac Bosiljka Đukić poslije posjete klijenta u sremskomitrovičkom zatvoru u petak.

"On čak misli da je riječ o političkom procesu", izjavila je Đukić, napomenuvši da će čim bude dobila obrazloženu presudu, uložiti žalbu i zatražiti pomoć od međunarodnih institucija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC