• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON (3. dan): Novak zatvara šou

Autor mondo.rs

Trećeg dana takmičenja na Vimbldonu na teren će izaći petoro srpskih tenisera.

U pojedinačnoj konkurenciji nastupiće Novak Đoković i Bojana Jovanski, dok će na terenu u konkurenciji parova igrati Nenad Zimonjić, Vesna Dolonc i Jelena Janković.

Bojana Jovanovski će meč drugog kola u singlu protiv Beloruskinje Viktorije Azarenke odigrati na terenu broj tri. Taj susret je treći po rasporedu na terenu na kojem program počinje u 12.30 časova.

Novak Đoković će se sastati sa radekom Štepanekom u drugoj rundi takmičenja. Srpski i češki teniser igraće na Centralnom terenu. Njihov duel je treći, odnosno poslednji po redu na terenu na kome porgram startuje od 14 časova, pa se očekuje da neće početi pre 18.30 sati.

U dublu će takmičenje započeti Nenad Zimonjić u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom. Igraće prvo protiv Italijana Andreasa Sepija i Paola Lorencija na terenu sedam četvrti, odnodno poslednji meč dana.

U ženskom dublu nastupiće i Jelena Janković, koja će u paru sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom igrati protiv Sare Erani i Roberte Vinči, ali još nije poznato na kom terenu i u kojem terminu, dok će Vesna Dolonc sa Čileankom Danijelom Segel otvoriti današnji program. Njih dve će se od 12.30 časova na terenu 10 suprotstaviti nemačkoj kombinaciji Julija Gerges - Ana Lena Grenefeld.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC