• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Prvi Hrvat u Partizanu od 90-ih?

Kako će izgledati prvi tim Vaterpolo kluba Partizan u narednoj sezoni, za sada je teško reći.

 VATERPOLO: Prvi Hrvat u Partizanu od 90-ih?  Izvor: MONDO

Vrlo je vjerovatno da sa Banjice odlaze Filip Filipović i centar Duško Pijetlović, ugovori su istekli Jugoslavu Vasoviću, Luki Mirkoviću i Amerikancu Rajanu Bejliju.

Eventualnim odlaskom obojice centara (Pijetlovića i Bejlija), novi trener crno-bijelih Igor Milanović bio bi u velikom problemu. Zato se traži "sidraš", a izgleda da se prvo bacila udica u komšiluk.

Hrvatski mediji pišu da je centar zagrebačke Mladosti Fran Paškvalin kontaktiran od ljudi iz Partizana. Ako bi se transfer realizovao, Paškvalin, inače sin čuvenog hrvatskog vaterpoliste Tomislava Paškvalina, postao bi prvi Hrvat u ekipi Partizana od rata u bivšoj Jugoslaviji 90-ih godina.

Potpredsjednik Mladosti Boško Lozica izjavio je da ne zna za Partizanovu ponudu Paškvalinu, ali je dodao i da zagrebački klub može da ga plaća kao prošle godine.

Promet na relaciji Zagreb - Beograd mogao bi da bude dvosmjeran. Lozica tvrdi da se lijevoruki srpski reprezentativac Filip Filipović nudi Mladosti, prenosi "Večernji list".

"Zapravo, ponudilo nam se još nekoliko igrača Partizana, ali sumnjam da ćemo dovesti bilo koga od njih. Filipović bi nam jedini mogao biti zanimljiv, ali samo ako ne bismo uspjeli da dovedemo Mađara Gergelji Kiša (iz kotorskog Primorca)", rekao je Lozica.

Inače, novi trener zagrebačke Mladosti je Emil Nikolić, koji je u prošloj sezoni bio član stručnog štaba Primorca. Pojedini beogradski mediji pominjali su ga i kao mogućeg nasljednika Dejana Udovičića na klupi Partizana.

Dok traju ove priče o eventualnim transferima, upadljivo je da na Banjici još nema zvanične promocije Igora Milanovića, iako je bilo najavljeno da će prošle nedelje biti predstavljen kao novi trener Partizana.

Upravni odbor crno-bijelih postavio je 5. juna Milanovića za novog trenera prvog tima Partizana. Ugovor će biti potpisan na tri godine.

(MONDO - foto: sajt Mladosti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC