• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mlađan Janović u Savoni za "velike pare"

Crnogorski reprezentativac Mlađan Janović naredne tri godine igraće za Savonu, a uslovi koje je dobio imao je do malo igrača u Evropi!

 Mlađan Janović u Savoni za "velike pare" Izvor: MONDO

Mlađan je prihvatio odličnu ponudu italijanske ekipe, i naredne tri sezone nosiće kapicu Savone, koja će igrati u Evroligi.

"Zadovoljan sam, naravno. Uslovi su zaista sjajni, nešto slično do sada su dobili samo Aleksandar Šapić i Tomaš Kašaš. Dogovor smo postigli praktično odmah, a sa mnom je bio brat Nikola, koji mi je pomogao, jer dobro zna italijanski jezik", izjavio je za "Vijesti" Mlađan Janović, koji je postao najbolje plaćeni igrač u istoriji crnogorskog vaterpola.

Kroz italijanski klub do sada su prošli brojni asovi - uz Šapića i Kašaša kapicu Savone nosili su Predrag Jokić, Igor Hinić, a legenda kluba je Mirko Vičević...

"Čast mi je da igram u klubu, koji će naredne sezone imati velike ambicije. Ugovor sam potpisao na tri godine, s tim da poslije druge sezone mogu da promijenim sredinu", istakao je Janović, dečko srpske teniserke Jelene Janković.

Savona u riznici trofeja ima Len kup osvojen 2005. godine, tri puta je bila prvak Italije i osvajač domaćeg kupa, a skudeto je poslednji put osvojila 2005. Godinu kasnije igrala je finalni turnir Evrolige.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC