• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena Janković napušta tenis?

Srpska teniserka Jelena Janković najavila je mogućnost da poslije Vimbldona ostavi reket, bar na neko vrijeme.

 Jelena Janković napušta tenis? Izvor: MONDO

Jelena, koja je eliminisana od Ane Čakvetadze u prvom kolu turnira u Istbornu, u izjavi britanskim medijima priznala je da nema motivacije za bavljenje tenisom zbog čega bi mogla da se na određeno vrijeme povuče iz tenisa.

“Nedostaje mi motivacija koju sam nekada imala. Kada jednom postanete broj 1 na WTA listi, sve postaje mnogo teže. To je konstantna borba sa samim sobom. Potrebno je da budete maksimalno disciplinovani, da svaki put kada poželite malo čokolade kažete sebi ‘ne’. Svaki dan morate da se natjerate da trenirate po četiri ili pet sati, a za tako nešto morate biti mnogo jaki i motivisani”, rekla je Janković za britanski portal “Argus”.

Nekadašnja prva teniserka svijeta istakla je da trenutno ne može da izdrži ritam profesionalnih tenisera i da joj je potrebna pauza kako bi joj se vratila želju za igrom.

“Mnogo igramo i putujemo, a to nije lako. Svaki sportista ima uspone i padove, ali kada vam ne ide najbolje, potrebno je da još više trenirate i da iz svega toga izađete još jači. Treba mi pauza, ako ne bih igrala jedno vrijeme to bi mi možda pomoglo da ponovo steknem želju za igrom i da jurim za svakom lopticom, a to mi u ovom trenutku nedostaje. Igraću na Vimbldonu, a poslije ću vidjeti šta ću”, rekla je Jankovićeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC