• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Imamo pobednike, šta god da bude

Autor mondo.rs

Doskorašnji lider vaterpolo reprezentacije, a sadašnji ministar sporta i omladine, emotivno podnosi nastupe svojih doskorašnjih saigrača u Budimpešti. "Skinimo pritisak sa njih", apeluje na sve.

Mlađan Janović ocenio je uoči utakmice Srbije i Crne Gore da je izostanak Vanje Udovičića ogroman i teško nadoknadiv problem za "delfine".

Na sreću, Stefan Mitrović, Miloš Ćuk i Slobodan Nikić preuzeli su u petak uveče odgovornost u napadu, Filip Filipović je "razvlačio" odbranu Crnogoraca, a Prlainović, Aleksić, Pijetlović i saigrači pružili su veliki doprinos u odbrani, zajedno sa nesavladivim golmanom Branislavom Mitrovićem.

Epilog je dobro poznat - ubedljiva pobeda Srbije i još jedan plasman naših reprezentativaca u finale Evropskog prvenstva.

"Ovi momci su zaslužili sve pohvale i oni su već pobednici zbog jučerašnje utakmice, šta god uradili u finalu", rekao je u subotu Udovičić novinarima u Budimpešti.

Trostruki evropski šampion (2003, 2006, 2012) teško podnosi posmatranje utakmica sa strane. Još ga "vuče" bazen.

"Meni je lično bilo jako teško da gledam utakmicu, jer sve to doživljavam izuzetno emotivno. Osećaj je kao da sedim na klupi sa tri lične i da posmatram sa strane kao da ne mogu ništa da uradim", objasnio je uz osmeh.

Izvor: MN PRESS

Ipak, o svom utisku i muci da se navikne na sedište u gledalištu ne želi da mnogo govori. Neprestano hvali tim i ističe da je sada potrebno skinuti pritisak sa leđa "delfina".

"Mislim da su ovi momci u reprezentaciji u prvom planu i da niko ne sme da im sada otme ni delić njihove zasluge, slave i svega što su učinili. Smatram da su heroji, jer se vratiti iz "minus četiri" i dobiti utakmicu pokazuje koliko je ova reprezentacija mentalno spremna za velike podvige. I kada mnogi ne očekuju i kada mnogi izgube nadu, oni znaju da iznenade", podvukao je.

I Udovičić i (očekivano) brojni navijači iz Beograda podržaće izabranike Dejana Savića i u nedelju uveče, od 20.30, u još jednom finalu Evropskog prvenstva.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

A da je ostalo 8 4 sad bi svi pricali drugu pricu a bogami i ja sam. Znaci ona utakmica nije dobra i neponovila se vise !

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC