• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak će i dalje sanjati Sinsinati

Autor mondo.rs

"Broj jedan" svetskog tenisa nikako da osvoji jedini turnir Masters serije koji mu nedostaje. Ovaj put Đoković je eliminisan u trećem kolu.

Prvo Toronto, sada Sinsinati. Odavno nismo gledali, možda nikada, Novaka Đokovića koji "ne može da se sastavi" na dva uzastopna turnira.

U Kanadi ga je namučio Gael Monfis, a eliminisao Žo-Vilfred Conga, dok je u Americi nekako uspeo da savlada Žila Simona, ali ne i Tomija Robreda.

Španac je slavio u trećem kolu 2:0, po setovima 7:6 (8:6), 7:5 i tako ostavo Đokovića da i dalje mašta o jedinom Mastersu koji mu nedostaje...


Potpuno zasluženo slavio je Robredo, koji je iskoristio treću meč loptu, pošto je prethodno u desetom gemu drugog seta Đoković uspeo da spasi dve.

Većim delom meča naš teniser je "jurio" protivnika, a često se igralo i u serijama od po tri osvojena poena. Najčešće tako što Španac povede 40:0, pa Đoković nekako izjednači, ali kao da nije imao snage za potpuni preokret, iako je bilo prilika...

Bio je ovo osmi međusobni duel ove dvojice tenisera, a tek druga pobeda Robreda, koji će u narednom kolu turnira u Sinsinatiju igrati protiv sunarodnika ili Mihaila Južnog iz Rusije.

Đokoviću sada predstoji detaljna analiza prethodna četiri meča, odigrana po povratku sa odmora, i dobra priprema za US Open, koji počinje 25. avgusta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC