• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Ne valja

Autor mondo.rs

Najbolji teniser sveta priznao da je na američkoj turneji njegova igra daleko ispod očekivanog nivoa i istakao da na US Openu želi to da promeni i postigne odličan rezultat.

Novak Đoković nije krio razočaranje posle eliminacije u osmini finala Sinsinatija i nove izgubljene šanse da osvoji jedini turnir Masters serije koji mu nedostaje u kolekciji.

"Razočaran sam, više je nego očigledno da ne igram ni blizu kako bi trebalo", istakao je srpski teniser posle poraza u dva seta od španskog veterana Tomija Robreda.

Đoković, koji je i prethodne nedelje u Torontu zaustavljen u osmini finala od Žoa-Vilfreda Conge nada se boljoj formi na US Openu.

ROBREDO: POBEDA ZA PAMĆENJE

Tomi Robredo, kome je trijumf nad Đokovićem prvi nad "brojem 1" posle 11 godina i pobede nad Lejtonom Hjuitom, nije krio zadovoljstvo. "Kada jednog dana završim karijeru i budem sedeo kod kuce moći ću da pričam prijateljima o ovom danu", izjavio je Robredo, koji će u četvrtfinalu igrati protiv zemljaka Davida Ferera.

"Razočaravajuće je doživeti još jedan poraz u Sinsinatiju, i to u drugom meču, ali to je sport. Očekivao sam da ću uraditi više i moram da nastavim da treniram. Sada sledi US Open, potrudiću se da tamo igram mnogo bolje, jer mi je želja da tamo napravim najbolji rezultat", dodao je Đoković, koji je u Sinsinatiju igrao četiri puta u finalu i svaki put izašao kao gubitnik.

Najboljem teniseru sveta posle ženidbe i pauze koju je napravio nije nedostajalo vremena za trening, ali je priznao da se u Torontu i Sinsinatiju nije osećao uobičajeno prijatno.

"Mnogo, mnogo stvari nije funkcionisalo dobro na terenu poslednjih dve nedelje. Jednostavno nije sve išlo kako bi trebalo", priznao je srpski as.

Đoković će do početka US Opena pokušati da analizira svoju slabiju igru i utvrdi razloge ranih poraza.

"Pokušaću da uvidim šta to nije funkcionisalo dobro na poslednja dva turnira. Zato i imam stručni tim oko sebe da se uverim da idem u dobrom pravcu", rekao je prvi teniser sveta, koji je prošle godine na US Openu izgubio u finalu od Rafaela Nadala.

US Open, poslednji grend slem sezone, održaće se od 25. avgusta do 8. septembra u Njujorku.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milan

Ma dobro je to Nole, treba se malo odmoriti i kroz turnir. Nek malo igraju i drugi, ja znam kad bude trebalo bice Nole opet onaj pravi.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC