• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Rekla sam mami da ne mogu više...

Autor mondo.rs

Ana Ivanović, uoči starta US Opena, dala je intervju za CNN u kojem je priznala da je ne tako davno pomišljala da prekine karijeru.

Ana Ivanović bila je prva teniserka sveta i osvajačica Rolan Garosa 2008. godine.

Nedugo zatim, sa statusom "Broja 1", povredila je šaku, morala da se povuče sa Olimpijskih igara u Pekingu i, malo po malo, počeli su da se ređaju loši rezultati.

Titule su postale tek povremene, naša teniserka ispala je iz prvih deset na svetu, na gren slem turnirima ispadala je i u prvom i u drugom kolu, do završnice više nije stizala.

Ipak, odlične igre ove 2014. godine vratile su je na 9. mesto WTA liste, sa kojeg počinje poslednji gren slem sezone, US Open. Uoči starta turnira, lepa Srpkinja dala je intervju američkoj mreži CNN, u kojem se, između ostalog, setila i najtežih trenutaka u karijeri.

"Bilo je teških momenata u mojoj karijeri, posebno pamtim tu 2010. kao izuzetno lošu za mene. Sećam se da sam tada rekla mami Dragani da nisam sigurna da više želim da igram tenis. Tako sam se osećala. Ali, ostala sam u ovom sportu, vratila sam se na početke, setila sam se zašto toliko volim da igram. Ti porazi i teški trenuci su me pokrenuli i učinili jačom", rekla je Ivanovićeva i dodala da joj je cilj da ponovo bude prva na svetu.

"To mi je cilj, zato sam još uvek ovde. Znam da i druge teniserke imaju istu želju, i da vredno rade, ali u tome je lepota takmičenja. Radujem se izazovima. Najviše me boli izgubljen meč na Rolan Garosu, u trećem kolu od Lusi Šafarove. Osećala sam da sam u dobroj formi na šljaci, ali sam rano ispala i teško sam to podnela", zaključila je Ana.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

ženski tenis

Imamo situaciju da se dvije naše teniserke nalaze u prvih 10 a da praktično godinama nisu osvojile turnir, da ne pričam o Grand slemu turniru. Toliko o kvalitetu današnjeg ženskog tenisa. Neki konstantni rezultati oko četvrtfinala kolo više ili manje drže ih tu gdje jesu ali je pitanje da li su to i zaslužile svojim igrama

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC