• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bron: Barikelo, prespor si!

Ros Bron uzvratio je na kritike Rubensa Barikela, rekavši da Brazilac nije mogao do pobjede jer je bio prespor na VN Njemačke.

 Bron: Barikelo, prespor si!  Izvor: MONDO

Brazilski vozač Formule 1, poslije trke u Nirburgringu, direktno je optužio ekipu Bron GP da je kriva što nije pobijedio i podvukao da pogrešne odluke mogu u konačnici da rezultiraju gubitkom titule u obe konkurencije.

Međutim, Ros Bron uvjeren je da je iz Brazilca progovorio "temperament", naglasivši da će, kad se ohladi, da shvati da nije bio dovoljno brz.

"To je iz Barikela progovorio frustrirani vozač. Neki vozači su takvi, eksplozivni. Kad date sve od sebe na stazi, a rezultat bude razočarajavajući, onda se takve stvari znaju dešavati. To je vozačka strast", rekao je vlasnik lidera šampionata Formule 1.

Barikelo je tokom trke u Njemačkoj imao problem s gorivom, a u tom trenutku, nije radio klupski radio, pa mehaničari nisu mogli pravovremeno da reaguju zbog čega je Brazilac završio na šestom mjestu.

"Kada imate 11. vrijeme u trci, ne možete da budete pobjednik, bez obzira kakvu taktiku imate, ili kakvu ste strategiju pripremili. Jednostavno morate biti brži. To su činjenice, da smo bili brži, dobili bi trku".

"Barikelo je ljut, bijesan, frustriran, ali i mi smo. Kad sjedne i razmisli o svemu, shvatiće da je jedini razlog za loš plasman bila njegova brzina na Nirburgringu", zaključio je Ros Bron.

Dženson Baton i dalje je vodeći u plasmanu vozača sa 68 bodova, ali je dvojac iz Red Bula Sebastijan Fetel i Mark Veber preskočio Barikela i ozbiljno prijete Britancu.

Fetel je sakupio 47, Veber ima 1.5 bodova manje, dok je Brazilac na četvrtoj poziciji sa 44 boda.

Bron GP u konkurenciji konstruktora takođe vodi sa 112 bodova, ispred Red Bula koji je sakupio 19.5 bodova manje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC