• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Verdasko modni dizajner

Španski teniser Fernando Verdasko, ovdašnjoj javnosti poznat i po kratkoj romansi sa Anom Ivanović, oprobao se i u dizajnu.

 Verdasko modni dizajner  Izvor: MONDO

Verdasko je tokom mečeva Španije u Dejvis kupu protiv Njemačke (3:2) nosio patike "mi adidas Barikade V", koje je sam dizajnirao.

Svjetski reket broj devet prilagodio je sebi obuću pomoću mi adidas korisničkih servisa, koji su na raspolaganju u svijetskim adidas Performance prodavnicama, kao i online u SAD-u, na www.miadidas.com/us

"Fernado Verdasko je kreirao mi Barikade V u bojama svoje domovine Španije. Njegove mi Barikade V su jarko crvene boje sa žutom neon čipkom, tri bijele pruge i srebrnim kopčama, kao i izvezenom zastavom Španije na jeziku patika. Osim toga, ovaj dvedesetpetogodišnjak je na petu njegovih mi adidas Barikade V patika stavio i svoj nadimak 'Tabasco'", navodi se u saopštenju Adidasa.

Adidas je omogućio svim potrošačima, koji to žele, da stave "lični pečat" na svoje patike. Trenutno, mi adidas nudi ove uzbudljive servise za 'uljepšavanje' patika za trčanje, fudbal, košarku i tenis...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC