• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak "samleo" i Vavrinku

Autor mondo.rs

Đoković i u drugom meču završnog turnira sezone u Londonu ostvario ubedljiv trijumf. Nedostaje mu još jedna pobeda da i definitivno osigura poziciju broj jedan na kraju 2014. godine.

Novak Đoković seje strah u Londonu! Posle najbrže pobede ikada na završnom Mastersu u glavnom gradu Velike Britanije, srpski teniser ubedljivo je nadigrao i Stanislasa Vavrinku u drugoj rundi grupe A.

Slavio je sa 6:3, 6:0 i tako otvorio vrata polufinala.

16-3

Novak je u Londonu upisao 16 trijumf protiv Vavrinke u karijeri, uz tri poraza. Đoković se tako revanširao Švajcarcu za poraz u prethodnom meču, u četvrtfinalu Australijan Opena, i to najubedljivijom pobedom do sada. Novak je pre tog kiksa u Melburnu imao 14 pobeda u nizu protiv Stena.

Stanislas Vavrinka najavio da će Novaku Đokoviću pružiti žestok otpor u meču završnog Masters turnira u Londonu i održao je obećanje. Doduše Švajcarac je bio dostojan protivnik prvom igraču sveta samo četiri gema. Odmah na startu napravio je brejk, poveo sa 2:0, ali je srpski as nakon toga u potpunosti preuzeo incijativu.

Novak Đoković dobio je pet gemova zaredom, a onda je imao šansu i da okonča prvi set u svoju korist, ali je Sten ipak prekinuo tu seriju i smanjio na 3:5. Sve što je tada propustio, Novak je nadoknadio u narednom gemu na svoj servis.

Novak je u nastavku igrao još bolje. Ubacio je Stena u svoju prepoznatljivu "mašinu" koja melje protivnike i dobio šest gemova u nizu.

Stanislas Vavrinka je u prvom meču na završnom turniru u Londonu dobio Tomaša Berdiha ubedljivo, identičnim rezultatom kao i Novak Đoković Marina Čilića (6:1, 6:1).

Vavrinka sada ima skor 1-1, uz set količnik 2-2, koliko ima i Berdih, dok se Čilić sa učinkom 0-2 (set količnik 0-4) nalazi na začelju grupe A.

U poslednjem kolu po grupama Novak, koji brani titulu u Londonu, u petak će odmeriti snage sa Berdihom, a Vavrinka će ukrstiti reket sa Čilićem.

Ako Novak pobedi i Berdiha on će i zvanično obezbediti prvo mesto na ATP listi na kraju 2014. godine. Bez obzira šta uradi nakon toga, Rodžer Federer, drugi teniser sveta, neće imati šansu da ga skine sa trona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC