• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grbić: Da li je naše najbolje dovoljno dobro?

Šest ekipa će od 22. do 26. jula jurišati na trofej u Beogradskoj areni. U grupi E igra Srbija, SAD i Rusija, u Grupi F Argentina, Kuba i Brazil.

 Grbić: Da li je naše najbolje dovoljno dobro? Izvor: MONDO

Dvostrukom pobjedom nad Južnom Korejom (po 3:1), odbojkaška reprezentacija Srbije je "ovjerila" prvo mjesto u Grupi B i napravila lijepu uvertiru pred početak završnog turnira Svetske lige.

"Grupa nam je izuzetno teška i vodiće se velika borba za polufinale. Rusi su aktuelni olimpijski prvaci, imaju najbolji sastav, iako su do završnog turnira stigli kroz iglene uši. Kada tako prođu, obično igraju jako dobro", smatra selektor Srbije, Igor Kolaković.

Kapiten Nikola Grbić upozorava da reprezentacija Srbije ne može da se prošeta do trona, iako vlada takvo uvjerenje.

"Čitao sam najave u štampi kako idemo na osvajanje trofeja, što je i logično. Međutim, treba biti objektivan i vidjeti da sve ekipe imaju iste ambicije i da su sve u odličnoj formi. Da bismo osvojili Svjetsku ligu treba da pobjedimo aktuelnog olimpijskog šampiona, a onda da dobijemo na primjer Kubu ili Brazil, pa onda još jednog teškog protivnika", ukazao je Grbić na težinu zadatka.

"Možda je Argentina, koja dolazi sa mladim sastavom, malo slabija od ostalih učesnika, ali preostalih pet ekipa su takve da svako svakog može da pobjedi. Daćemo sve od sebe, a vidjećemo da li je naše najbolje u tom trenutku dovoljno dobro", podvukao je Nikola Grbić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC