• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FINALE: Partizan se razbolio, Zvezda šampion?

I četvrtu godinu zaredom, Srbija će državnog prvaka u tenisu dobiti za zelenim stolom!? Postavlja se pitanje samo - čemu bavljenje sportom?

 FINALE: Partizan se razbolio, Zvezda šampion?  Izvor: MONDO

U ponedjeljak, 20. jula - teniseri Partizana nisu se pojavili na početku finalnog meča na terenima TK Gemaks, u 10 časova. A, trebalo je da igraju Viktor Troicki, Boris Pašanski, Jurij Šukin, Olivije Patijens, Aleksandar Slović, Roko Karanušić, Aleks Bogdanović...

Prije godinu dana, vječiti su stali kod 1:0 za Partizan, kada se se crno-bijeli povukli sa terena, jer je navodno igrač Zvezde Nikola Ćirić "pobjegao sa doping kontrole".

Ove godine, nije ni izveden početni udarac. Razlog?

Zvaničan: Ekipa Partizana dostavila je ljekarsko uverenje, po kojem je šest igrača iz ovog kluba bolesno i zbog zdravstvenih problema nisu bili u mogućnosti da u zakazanom terminu izađu na teren. Ovo saopštenje stiglo je sa adrese TSS.

Nezvaničan i vjerovatno pravi razlog, trebalo bi tražiti u izjavi predsjednika Partizana Dušana Grujića, koji je još ranije najavio da se njegovi igrači neće pojaviti na terenu, jer je u Savez stigla žalba na registraciju hrvatskog tenisera Roka Karanušića, koji je u velikom finalu trebalo da igra za crno-bijele.

"Prijava u vezi sa Rokom Karanušićem nije poslata iz Crvene zvezde", direktor crveno-bijelih Slobodan Vojinović lisu "Sport" u broju od ponedeljka.Kada je sat otkucao 11.30, počela je proslava titule među crveno-bijelima, uz povike: "Titula je naša!"

Ipak, konačnu riječ o tome da li će Ekipno prvenstvo Srbije za 2009. godinu ipak biti održano ili će Zvezda biti proglašena za šampiona, doneće Takmičarski odbor TSS.

Prošle godine za zelenim stolom, šampion je postala Crvena zvezda. Ove, titula će se možda opet biti dodijeljena bez borbe.

A tenisa? NIGDJE!

Problem oko Karanušića nastao je kada je on zbog ponude da se pridruži Partizanu, otkazao učešće u Hamburgu, a po pravilima ITF tada nema pravo nastupa na drugom turniru ATP kategorije, koji se održava u isto vreme. Ekipno takmičenje za prvaka države nije ATP turnir, ali bi Karanušić, opet po pravilima, morao da plati kaznu između 10.000 i 25.000 dolara, ukoliko stigne prigovor treće strane, a on je stigao.

E, sad od koga, još se ne zna. U Zvezdi tvrde da nije s njihove adrese.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC