• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tipsarević senior štiti sina

Pavle Tipsarević pretpostavlja da je uoči meča sa Ernandezom "neko prodao kladioničarima informaciju da je Janko povrijeđen".

 Tipsarević senior štiti sina  Izvor: MONDO

Iznenađujuća vijest, da je Komisija za integritet tenisa pokrenula istragu o meču Janka Tipsarevića i Španca Oskara Ernandeza, mnogo je pogodila trećeg srpskog igrača na ATP listi.

Njegov otac Pavle izjavio je da su optužbe o namještanju meča "potpuno van pameti" i da nije u redu što se zbog čudnih uplata na pojedinim onlajn kladionicama dovodi u pitanje integritet momka koji je "20 godina gradio karijeru".

"Moj sin ima tešku povredu ramena, to jest rupturu mišića, koja mu se javila na Vimbldonu. Ljekari su mu tada rekli da je povrijeđen, ali da može da igra. Poslije Štutgarta i Hamburga nastavilo je da ga boli i na novom pregledu je utvrđeno da ipak mora da miruje. Da li je neko prodao kladioničarima informaciju da je on povrijeđen? Najvjerovatnije se to i dogodilo", pretpostavlja Jankov otac u izjavi za "Press".

Meč odigran 15. juna na turniru u Štutgartu pripao je Ernandezu rezultatom 6:4, 6:4. Na njegovu pobjedu od 2:0 u setovima, kvota je bila duplo jača nego za trijumf Tipsarevića istim rezultatom.

"Kvote su bile nerealno postavljene, pošto je Janko proglašen za favorita, a Ernandez je bolje plasiran od njega i stručnjak je za šljaku. Moj sin nema veze sa tim i to vam garantujem 100 posto!"

"Janku je krivo i veoma teško zbog svega. U posljednje vrijeme mu ne ide tenis, onda je došla povreda, a na kraju i optužbe za namještanje mečeva. Neprijatno su ga iznenadili naslovi u našim novinama", ispričao je Pavle Tipsarević.

Treba reći da od sumnji da je neki teniski meč režiran zbog kladionica najčešće ne bude ništa, kao u slučaju Melcera i Odesnika na ovogodišnjem Vimbldonu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC