• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HAMBURG: Viktora zaustavila povreda

Viktor Troicki nije uspio da se plasira u polufinale turnira u Hamburgu, jer je zbog povrede stopala predao meč Pol Anriju Matjuu.

 HAMBURG: Viktora zaustavila povreda Izvor: MONDO

Viktor Troicki je u četvrtfinalu turnira u Hamburgu propustio veliku šansu da se plasira u samu završnicu i osvoji veliki broj ATP bodova, kao i solidnu novčanu svotu.

Srpski teniser je igrao sa Pol Anrijem Matjuom svega 20 minuta, kada je iznenada odlučio da preda meč pri vođstvu protivnika od 3:0 u gemovima.

Odluka Viktora Troickog da prevremeno završi duel djelovala je začuđujuće, jer prije nego što je i zvanično obavijestio sudiju da se povlači i rukovao se sa Francuzom, nije zatražio ni medicinski tajm-aut.

On je bez vidne promjene izraza lica, u četvrtom gemu prilikom svog servisa propustio da potrči za jednom dosta laganom loptom, koju mu je uputio protivnik, i pri rezultatu 0:40 odmah nakon toga je prišao mreži saopštivši protivniku da mu predaje duel.

Zvaničan razlog predaje duela je povreda stopala, saopštili su organizatori.

Matju, koji je postavljen za 13. nosioca, tako se praktično nije ni oznojio a izvojevao je plasman u polufinale turnira, čiji je ukupni nagradni fond 1,115 miliona evra.

On će za ulazak u finale igrati sa kvalifikantom Pablom Kuevasom iz Urugvaja, koji je iznenadio Španca Nikolasa Almagra – 6:2, 6:4.

Pobjedniku turnira u Hamburgu ukupno će pripasti 229.000 evra i 500 ATP bodova, dok će poraženi finalista zaraditi 104.000 evra uz 300 poena.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC