• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK: Ana odmah ispala!

Autor mondo.rs

Ana Ivanović, peti nosilac u Melburnu, eliminisana je već u prvom kolu takmičenja

Australijan Open poznat je kao turnir na kojem se uvek dešavaju mnoga iznenađenja. Baš jedan šokantan poraz obeležio je start ovogodišnjeg prvog grend slema sezone.

Srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na Australijan Openu već u prvom kolu, pošto je poražena od Čehinje Lucije Hradecke sa 1:2, po setovima 6:1, 3:6, 2:6.

Ana Ivanović je takmičenje na prvom grend slem turniru u sezoni završila posle manje od sat i po igre, a izbacila ju je 142. teniserka sveta koja je do glavnog žreba stigla iz kvalifikacija.

Ani Ivanović je ovo bio 11. nastup u Melburnu u karijeri, ali ne i prva eliminacija na startu. Ona je učešće u prvom kolu završila i 2011. godine, a tada je bolja od nje bila Ruskinja Ekaterina Makarova.

Ana je 2008. igrala i finale u Melburnu, kada ju je nadigrala Marija Šarapova, dok je prošle godine zaustavljena u četvrfinalu. Eženi Bušar slavila je sa 5:7, 7:5, 6:2.

...
Izvor: YouTube

Ana je posle šokantne eliminacije izjavila da je sve vreme meča tražila pravi ritam.

"Mislim da tokom celog meča nisam osećala kao da sam ja na terenu. B ilo mi je teško da nađem ritam, a ona je u trećem setu podigla nivo igre. Stvarno sam sve vreme to pokušavala", rekla je Ana. 

Srpska teniserka napravila je čak 10 duplih grešaka, imala je 30 neiznuđenih grešaka i samo 19 direktnih poena.

"Nisam mogla da nađem snagu ni pri servisu, ni pri udarcima sa osnovne linije. Mnogo puta mi je forhend završavao prekratko i to je razočaravjuće. Na turniru u Brizbejnu je moj servis funkcionisao dobro, osećala sam da sam napredovala u međusezoni... Očigledno jeda toga nije bilo na meču protiv Hradecke".



Peta teniserka sveta je pre Australijan Opena igrala u finalu turnira u Brizbejnu, gde je izgubila od Ruskinje Marije Šarapove.

"Osećala sam se dobro pre ovog turnira. Imala sam sjajnu nedelju u Brizbejnu. Nivo igre je bio zaista visok. Ali, treba da prihvatite da ćete nekada imati teške dane i morate da prođete i to, da biste napredovali. Ja sam veliki perfekcionista i ponekad sebi preoštro sudim", dodala je srpska teniserka. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC