• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SP: Tunis otklonio sve dileme, "zmajevi" ispali

Autor mondo.ba

Pobjedom nad Iranom 30:23 selekcija Tunisa definitivno obezbijedila prolaz u osminu finala SP u Kataru, a BiH je ostala i bez teoretskih šansi za prolaz dalje.

Iluzorno je bilo nadati se da Iran može savladati Tunis i omogućiti selekciji BiH da eventualnom pobjedom nad Hrvatskom obezbijedi prolaz dalje.

To se naravno nije desilo. Reprezentacija Tunisa savladala je Iran 30:23 u meču posljednjeg kola Grupe B i uklonila onih nekoliko promila šanse da „zmajevi“ u posljednjem kolu mogu do čuda.

Iranci su uspjeli da na odmor odu sa rezultatom 12:12, ali ekipa Seada Hasanefendića nije dozvolila iznenađenje i u drugih 30 minuta riješila je pitanje pobjednika i na kraju slavila rezultatom 30:23.

Tunis je tako obezbijedio četvrtu poziciju na tebeli Grupe B iza Hrvatske, Makedonije i Austrije, BiH je peta, a Iran je posljednji u grupi.

Odigrane su i dve utakmice u grupi A, Španija je savladala Sloveniju 30:26, a Brazil je bio bolji od Čilea 30:22. U Grupi A Španija je prva, dok će plasman ostalih selekcija biti poznat poslije utakmice između Katara i Bjelorusije. Ipak jasno je da Bjelorusija i Čile neće igrati u osmini finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC