• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Taj-brejk "iskrojio" meč

Autor mondo.rs

Srpski as izjavio posle plasmana u osminu finala da je neizvestan prvi set uticao na ishod celog duela protiv Fernanda Verdaska.

Novak Đoković rešio je i treći meč na Australijan Openu ove godine maksimalnom pobedom.

Nadigrao je Fernanda Verdaska sa 7:6, (10:8), 6:3, 6:4 i izborio plasman u osminu finala, ali je istakao da je taj-brejk bio ključan.

"Ovo je dobar rezultat za mene. Bio sam koncentrisan tokom celog meča, što je veoma bitno. Igralo se otvoreno sve vreme, a posebno u prvom setu, kada smo igrali poen za poen. U taj-brejku prvog seta lako sam osvajao poene na prvi servis, i mislim da je to bilo presudno u kom smeru će otići duel. Zaista sam dobro servirao i to je bio takođe važan faktor protiv Verdaska, koji je poznat kao odličan server", rekao je Đoković posle trijumfa.

Srpski teniser, koji je prvi favorit za titulu u Melburnu, za plasman u četvrtfinale igraće sa Žilom Milerom, 42. igračem sveta.

"Miler se dosta mučio u poslednje vreme sa povredama, ali sada pokazuje da je to prošlost. On je jako dobar server, izlazi često na mrežu i svakako ćemo u osmini finala prisustvovati dobrom meču. Nadam se da ću se dobro pripremiti i za taj duel. Polako ulazimo u završnicu turnira i rivali postaju sve teži", dodao je najbolji igrač planete.

On je još jednom ponovio da voli da igra na turniru u Melburnu, na kojem je u karijeri osvojio četiri titule, od čega tri zaredom, što nikada nikome nije pošlo za rukom u novoj istoriji tenisa.

"Obožavam da igram na ovom turniru. Ovo je moja omiljena podloga i zaista uvek uživam u Melburnu".

Ukoliko Đoković savlada Žila Milera, sa kojim se nikada ranije nije sastajao, u četvrfinalu će imati daleko ozbiljniji zadatak - ići na pobednika meča Miloš Raonić (Kanada) - Felisijano Lopez (Španija).

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC